• YAKUPLU MİS GİBİ

    Beylikdüzü Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ağırlıklı Roman vatandaşların yaşadığı Yakuplu Mahallesi Sosyal Konutları ve yakın çevresinde hummalı bir temizlik çalışması yürüttü.

  • Yakuplu Mahallesi Sosyal Konutları ve yakın çevresinde bulunan cadde ve sokakların daha sağlıklı hale getirilmesi adına Beylikdüzü Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü detaylı bir temizlik yaptı. Sosyal konutlarda ikamet eden roman vatandaşların yaşam kalitesini artırmak, hijyenik yaşam alanları oluşturmak ve temiz bir kent düşüncesiyle birçok uygulama yapıldı.

    Kaldırım üzerlerinde ve boş arazilerde oluşturulan ve görüntü kirliliğine sebep olan hurda depolama alanları, güvercin kümesleri, kömürlük alanların kaldırılmasına yönelik yapılan temizlik çalışmalarının yanı sıra Sosyal Konutlar’ın Osmangazi Caddesi’ne bakan bahçe duvarları ve yol bordürlerinin boyama işlemi ise Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından;  tretuvar,  tamir bakım ve onarım işleri Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapılıyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir