• ‘YASAL HAKLARIMIZI KULLANACAĞIZ’

    Beylikdüzü'nün CHP'li Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, Anadolu Caddesi’nin adını Ömer Halisdemir olarak değiştirmediği için yapılan eleştirilere çok sert tepki gösterdi.

  • Başkan İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,  AK Partili siyasetçilerin tamamının, 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı açılışına davetli oldukları halde katılmadıklarını, Şehit Ömer Halisdemir adını kullanarak, algı operasyonu yaptıklarını,  Şehid Halisdemir’in adının ailesinin de rızası alınarak Beylikdüzü’de en güzel şekilde yaşatılacağını belirtti.  İmamoğlu algı operasyonları yapanlara karşı yasal  haklarını kullanacağını da bildirdi.

    İmamoğlu’nun paylaşımı şöyle: “15 Temmuz hain darbe girişimin ardından 18 Temmuz günü ilk kez Beylikdüzü kent merkezinde 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Parkı’nın açılışını yaptık. Bu parkın açılışına dahi katılmayan Ak parti Meclis üyeleri bu davranışlarıyla bir ilke imza atmışlardır. Anadolu ismi kadim tarihimizden gelir. Beylikdüzü’nün en güzel caddesinin adıdır. Anadolu hep vardı hep var olacaktır. Tıpkı Anadolu yiğidi Ömer Halisdemir gibi. Ömer Halisdemir adını yaşatmayı sadece sığ bir siyasi propaganda malzemesi olarak gören, 6-7 ay önce görüşülmüş bu projeyi sanki bugün yaşanmış gibi gündeme getirenlerin aksine bizler şehidimizin ailesi ile ortak hareket ederek onun ismini Beylikdüzü’nde yaşatacağız. Bu olayı manevi değerlerimizi yargılana; inancıma, cumhuriyete ve Atatük ilkelerine bağlılığımızı sorgulama nedeni olacak şekilde açıklamalarımın sadece bir kısmını yayınlayarak algı oluşturmaya çalışan kurum, kuruluş ve şahıslara karşı yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağımı kamuoyuna duyururum”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir