• YAŞAR KEMAL ANILIYOR

    Bakırköy Belediyesi tarafından  düzenlenen  ‘’Ölümünün 2.Yılında Yaşar Kemal”i Anıyoruz’’ etkinliği, 25 Şubat-Cumartesi günü, saat 20.00’da Bakırköy Belediyesi Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde yapılacak.

  • Yaşar Kemal Vakfı ve Folklor Kurumu’nun katkılarıyla gerçekleşecek anma etkinliği;  Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun açılış konuşmasıyla başlayacak.

    KARDEŞ TÜRKÜLER KONSERİ

    Bakırköy Belediye Başkanı’nın konuşmasının ardından anma etkinliği; ‘’Yaşar Kemal’e Güzelleme’’ adlı gösteriyle sürecek ve Kardeş Türküler konseriyle son bulacak. Konserde; ünlü türkücü Sabahat Akkiraz da konuk sanatçı olarak sahneye çıkacak.

    Organizasyonun ev sahipliğini yapan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu  anma töreniyle ilgili olarak, ‘’Türk edebiyatının en büyük ismi Yaşar Kemal’i uzun yıllar yaşadığı Bakırköy’de anmaktan; onun yaşam coşkusunu bir konserle halkımıza taşıyacak olmaktan mutluyuz. Bu etkinlikle, bin çiçekli Anadolu’dan ve çok kültürlü Bakırköy’den Yaşar Kemal’e bin selam yollayacağız. Halkımızı ücretsiz gerçekleşecek bu büyük buluşmaya davet ediyoruz.’’dedi.

     

    Yer: Bakırköy Belediyesi Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi-Osmaniye Mah. İncirli Yolu Sokak. NO:27 (Telefonu:572 20 70)

    TARİH: 25 Şubat 2017-Cumartesi

    SAAT: 20.00

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir