• SAHİPSİZ OLMADIĞIMIZI GÖSTERDİK

    Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün 15 Temmuz hain darbe girişimi ile ilgili bir basın açıklaması yayınladı.

  • Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün yaptığı açıklamasında, 15 Temmuz gecesi sokakları, meydanları doldurarak inançları, vatanı, bayrakları, özgürlükleri, gelecekleri için darbecilere meydan okuyan, tankların, zırhlı araçların, askeri kamyonların önüne dikilen vatandaşlarımızın her birine ayrı ayrı şükranlarımızı sunuyoruz.

    “Sahipsiz Olmadığımız Gösterdik”

    Darbecilerin doğrulttukları silahların karşısında dimdik duranlar, onlara bu ülkenin sahipsiz olmadığını gösteren her bir kardeşimiz, üzerlerine ölüm kusan helikopterlere, bomba yağdıran uçaklara aldırmadan direnişlerini sürdürerek, bugün cennet ülkemizde daha rahat yaşamamızı sağladılar.

    “Cumhuriyetimizin en temel yapıtaşı demokrasidir”

    Biz, 15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan hain darbe girişiminin ardından yaptığımız tüm açıklamalarda ifade ettiğimiz gibi; Cumhuriyetimizin en temel yapıtaşı demokrasidir ve demokratik bir hukuk devleti çatısı altında bir arada kardeşce yaşamak milletimizin geleceğinin en önemli garantisidir.

    “Nekadar övgü yağdırsak azdır”

    Biliyoruz ki eşlerini, çocuklarını, tüm ailelerinin geleceklerini, umutlarını, her şeylerini geride bırakarak mücadeleye koşan erkeklerimize, kadınlarımıza, gençlerimize ne kadar övgü yağdırsak azdır. Rabbimize bizi böyle bir milletin evlatları olarak yarattığı için ne kadar hamd etsek azdır.

    Bu vesile ile; 15 Temmuz’da destan yazan milletimizle övünüyor,  Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize uzun ömürler diliyor, Aziz Milletimize başsağlığı diliyoruz.

    Nezir Karayün

    Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir