ALTIN 2.242,06-0,05%
BITCOIN 2091910-5,46%
19 Mart 2024
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

YENİ CAMİ’YE YENİ MİNARE

YENİ CAMİ’YE YENİ MİNARE

ABONE OL
25 Mayıs 2018 14:05
YENİ CAMİ’YE YENİ MİNARE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Minaresinin yapım çalışmaları tamamlanan cami vatandaşlara ibadet hizmeti sunmaya devam ediyor. Özellikle ramazan aylarında insanların manevi huzurunu temsil eden ve sık sık ziyaret edilen camilerin temizlik, bakım ve onarım çalışmaları belediye ekiplerince aksatılmadan sürdürülüyor.

Vatandaşlar memnuniyetini dile getiriyor

Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatları doğrultusunda depreme dayanıklı olarak yeniden inşa edilen minare ve belediye ekiplerince düzenli olarak yapılan, bakım, onarım, temizlik hizmetlerinden mutluluk duyduklarını dile getiren Güzelce halkı, caminin durumundan ve yapılan hizmetlerden oldukça memnun.

“Başkanımıza çok teşekkür ederiz”

Büyükçekmece Güzelce Yeni Camii ve Tesislerini Koruma Derneği Başkanı Ahmet Yücel Kaya, yeniden inşa edilen minareyle ilgili olarak; ’’Dr. Hasan Akgün tarafından yıkılan ve depreme dayanıklı olarak yeniden inşa edilen camimizin minaresiyle ilgili hiçbir sorun yaşamıyoruz. Dernek ve cemaat olarak durumdan memnunuz. Büyükçekmece Belediyesi’nden ve sayın başkanımıza hizmetleri için teşekkür ediyor, camimize olan desteklerini sürdürmeleri ve caminin güçlendirme çalışmalarında da bizlere yardımcı olacaklarını umuyoruz.’’ 

Akgün; “Değerli ibadethanelerimize hizmet etmeye devam edeceğiz’’

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; ‘’Güzelce Yeni Camii’nin minaresinin ömrünü doldurduğunu duyduğumuzda, eski ve vatandaşlarımız için risk oluşturan eski minareyi yıkarak yerine depreme dayanıklı bir minare inşa etme kararı almıştık. Yapım çalışması tamamlanan ve ibadet hizmetine devam eden camimizin halkımıza hayırlar getirmesini diliyorum. Değerli ibadethanelerimize hizmet etmeye devam edeceğiz’’ şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: