• YENİ MEYDAN FARK YARATIYOR

    Dizdariye Mahallesi, Postabaşı Meydanı ve çevresinde Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmalar tamamlandı.

  •  

    Yol, kaldırım ve aydınlatma çalışmaları sayesinde tamamen yenilenen meydan modern bir görünüme kavuşmuş oldu.

     

    Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, vatandaşların uğrak adreslerinden biri olan Postabaşı Meydanı’nda trafik ve park sorunları da çözüme kavuştu. Ekiplerin yaptığı yol ve kaldırım genişletme çalışmaları sayesinde trafiği rahatlayan meydan, vatandaşlardan ve bölge esnafından tam not alıyor.

    Büyükçekmece modern bir meydana daha kavuştu

    Büyükçekmece’nin köklü geçmişine tanıklık eden ve en işlek meydanlardan biri olan Postabaşı Meydanı’nın; yolları ve kaldırımları yenilendi ve genişletildi, aydınlatma çalışmaları yapıldı, kaldırım kenarlarına araba park alanları yapıldı, peyzaj çalışmaları sayesinde daha yeşil ve güzel bir görünüm elde edildi. Süs havuzu ve heykelin de eklenmesiyle Büyükçekmece modern bir meydan daha kazanmış oldu.

    Büyükçekmeceliler düzenlemeden memnun

    Postabaşı Meydanı’na yaptığı denetimlerde vatandaşların sık sık memnuniyetlerini dile getirdiklerini belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; ’’Başlatılan çalışmalar sırasında Büyükçekmecelilerin gösterdiği yoğun ilgi, böyle bir düzenlemeye ihtiyaç duyulduğunu da bizlere göstermiş oldu. Meydan çok işlek, bu nedenle trafik sorunu oluşuyordu. Hem bu soruna çözüm bulmak hem de modern bir meydan elde edebilmek için ekiplerimiz gece gündüz yoğun bir mesai içine girdiler ve kısa bir sürede çalışmalar tamamlanmış oldu. Doğru yapılan yol ve kaldırım çalışmaları sonrasında meydan ve ara yollar rahatladı, park sorunu da büyük oranda çözülmüş oldu. Büyükçekmece, Postabaşı’nda tamamlanan meydan çalışmasıyla modern bir meydana daha kavuşmuş oldu” ifadesini kullandı.

    1-2

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir