• YENİ NESİL YÖNETİCİLER

    Beylikdüzü Belediyesi, bulundukları konutların sakinlerine daha nitelikli hizmet verebilmek için talepte bulunan apartman görevlileri bir yıldır teknik donatı başlıklarının bulunduğu derslere devam ediyor.

  • İlçedeki apartman görevlilerine yönelik bir yıl önce başlattığı, “Apartman Görevlileri Mesleki Gelişim ve Uzmanlık Akademisi” eğitim programını devam ettiren Beylikdüzü Belediyesi, son dönem eğitimine katılan ve başarı sağlayan 110 apartman görevlisine sertifikalarını takdim etti. Eğitim programı yanı sıra katılım gösteren 350 apartman görevlisine de “Yangın Eğitimi Tatbikatı” sertifikası verildi.

    Beylikdüzü Belediyesi, bulundukları konutların sakinlerine daha nitelikli hizmet verebilmek için talepte bulunan apartman görevlileri bir yıldır teknik donatı başlıklarının bulunduğu derslere devam ediyor. Başladığı günden bu yana 520 apartman görevlisinin sertifika alarak “Apartman Teknisyeni” ünvanına sahip olduğu “Apartman Görevlileri Mesleki Gelişim ve Uzmanlık Akademisi” eğitimlerinin son mezunları da sertifikalarını aldı. Eğitim programının yanısıra İBB İtfaliye Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen “Yangın Eğitimi ve Tatbikatı”nda ise katılım gösteren 350 apartman görevlisi de sertifikalarını Yakuplu Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen törenle teslim aldı.

    10 Farklı Ders Alıyorlar

    Beylikdüzü Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi çatısı altında gerçekleşen eğitimler, 10 farklı ders içeriğini kapsıyor. Alanında uzman ve deneyimli akademisyenler tarafından verilen derslerin konuları; afet bilinci ve doğal afetler ile mücadele, asansör sistemleri, bahçecilik ve peyzaj, el ve güç aletleri kullanımı, etkili iletişim, hijyen eğitimi, ilk yardım, iş sağlığı ve güvenliği, temel elektrik tesisatları, yangın güvenlik eğitimi olarak sınıflanıyor.

    Hedef: Eğitim almayan görevlinin kalmaması

    Devam edecek olan eğitim programının hedefi, Beylikdüzü genelinde bin apartman görevlisinin “Apartman Teknisyeni” ünvanı ile eğitimleri bitirmelerini sağlamak. Proje Grubu konu ile ilgili tüm apartman görevlilerini birebir ziyaret ederek yüz yüze görüşmelerde eğitim hakkında bilgilendiriyor.

    apartman-gorevlileri-sertifika-toreni-1

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir