• YEŞİLKENT’İN İMAR SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

    Avcılar Yeşilkent Mahallesi'nin yıllardır devam eden imar sorunu çözüme kavuşuyor. Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak'ın bizzat ilgilendiği Yeşilkent ile ilgili Avcılar Belediyesi Yeşilkent Mahallesi'ne ek Hizmet Binası yaptı.

  • Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nin yıllardır devam eden imar sorunu çözüme kavuşuyor. Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak’ın bizzat ilgilendiği Yeşilkent ile ilgili Avcılar Belediyesi Yeşilkent Mahallesi’ne ek Hizmet Binası kurarak Plan ve Proje Müdürlüğü ofisi açtı.

    Yeşilkent halkına mağduriyet yaşatmadan bu projeyi sürdürmeyi planlayan Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, ‘Yeşilkent Mahallemizde Leyla Bayram İlköğretim Okulu yanında Avcılar Belediyesi Ek Hizmet Binası yapılmış olup, içerisinde Plan ve Proje Müdürlüğü ofisi kurduk. Yeşilkentli vatandaşlarımızın uzun zamandır yaşadığı ve halen devam eden imar planı sıkıntılarının çözümü için oluşturduğumuz ilke kararları doğrultusunda halkımızın beklentisinin ve ihtiyaçlarının bir an önce karşılanması adına İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde çalışması devam eden plana altlık oluşturmak ve plan sürecini hızlandırmak amacıyla Öneri 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı hazırlanıp İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına 08.01.2018 tarihinde sunduk. Konunun acilen gündeme alınmasını bekliyoruz’ dedi

    KİMSE MAĞDUR OLMAYACAK
    Yeşilkent’te yaşayan ve yıllardır imar sıkıntısı çeken vatandaşların yanında olduklarını ve hiç bir mağduriyet yaşamayacaklarını belirten Başkan Toprak, ‘Vatandaşlarımızla daha kolay iletişim sağlanabilmesi adına, halkın erişimine uygun mahalle içerisinde Avcılar Belediyesi Ek Hizmet Binasında hizmete açtığımız Plan ve Proje Müdürlüğü ofisinde; hem hazırlamış olduğumuz öneri planı geliştirmek, hem hâlihazırda oluşan güncel sorunların sağlıklı bir şekilde tespit edilmesi için çalışmalarımız başlamıştır. Ayrıca Yeşilkent Mahallesi ile ilgili devam eden plan süreci hakkında bilgi verilmektedir.Tüm halkımıza duyurulur’ dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir