• YETENEKLERİ KONUŞACAK

    Yaz aylarını kültür ve sanatla değerlendirmek isteyen çocuklar ve gençler için Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenlediği Yaz Kültür Sanat Okulları’nın kayıtları, 3-13 Temmuz arası gerçekleşecek.

  • Dans, iletişim, müzik, dil ve el becerileri gibi alanlarda ücretsiz şekilde verilecek eğitimler; 17 Temmuz’da başlayacak, 27 Ağustos’ta sona erecek.

    Beylikdüzü Belediyesi Yaz Kültür Sanat Okulları başlıyor. Kayıtlar, 3-13 Temmuz arası yapılacak. Dersler ise 17 Temmuz’da başlayıp 27 Ağustos’ta sona erecek. Yaz aylarını verimli geçirmeyi planlayanlar, ilgi alanlarına göre Bağlama, Bale, Zihin Haritaları, Modern Dans, Latin ve Salon Dansları, Yaratıcı Yazarlık ve Temel Müzik Atölyesi, Ritim, Karikatür, El Becerileri, Temel Resim, İngilizce, Keman, Diksiyon ve Etkili İletişim, Drama, Yaratıcı Dans olarak açılacak sınıflara kayıt yaptırabilirler.

    Kayıt merkezleri Beylicium AVM, Kavaklı Kurs ve Kültür Merkezi, Özgecan Aslan Kültür Merkezi, Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi olarak belirlenmiş durumda. Online kayıt yaptırmak ve detaylı bilgi almak isteyenler www.beylikduzu.bel.tr adresini ziyaret edebilir, 444 09 39 NO’lu Çağrı Merkezi’ni arayabilirler.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir