• YİNE AKGÜN YİNE ÖDÜL

    Uluslararası Dans Festivalleri Federasyonu (FIDAF), 'Dünyanın En İyi Festivali' ödülüne Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivalini  layık gördü.

  • Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 16 yıldır büyük bir başarı ve kararlılıkla sürdürülen Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nin artık tüm dünyada tanınıyor olmasının mutluluk verici olduğunu söyledi.

     Ödül ilk kez verildi
    FIDAF tarafından bu yıl ilk kez verilen “Dünyanın En İyi Kültür ve Sanat Festivali” ödülü Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’ne verildi. Festivalin çok başarılı bir organizasyonla gerçekleşmesi, dünya kültür ve sanatına sunduğu katkı ve dünya barışına yönelik verdiği mesajlar ödülün alınmasındaki önemli kriterler olarak kabul edildi. Ödül, Güney Kore’nin Çonan kentinde devam eden Dünya Dans Festivali ve FIDAF Genel Kurulu toplantısı için bu ülkede bulunan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e takdim edildi. 

    “Bu onur Büyükçekmece ailesine aittir”

    FIDAF Daimi Onursal Başkanı ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 16 yıl önce başlattıkları Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nin her geçen yıl daha büyüyerek bugün “Dünyanın En İyi Kültür ve Sanat Festivali” olarak kabul edilmesinin önemli bir başarı olduğunun altını çizerek; “Geçtiğimiz hafta Uluslararası Folklor Festivalleri ve Geleneksel Sanatlar Konseyi (CIOFF) tarafından 16. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali “Dünyanın En İyi Kültür ve Sanat Festivali” ödülüne layık görüldü. Ardından da, FIDAF tarafından “Dünyanın En İyi Festivali” ödülü bize verildi. Ödüller bizim ne kadar doğru bir iş yaptığımızın göstergesidir ve başarılarımızı perçinlemektedir. Bu onur festivale sahip çıkan ve destek veren Büyükçekmece ailesinindir. Ödülü de Büyükçekmece ailem adına aldım” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir