• YİNE İFTİRA ATIYORLAR

    CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. Taşkın Özer Yaşam Vadisi park alanı içerisinde Kıbrıs Zaferini simgeleyen Rauf Denktaş heykeli ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

  • Yaşam Vadisi park alanı içerisinde Kıbrıs Zaferini simgeleyen Rauf Denktaş heykeli ile ilgili açıklama yapan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. Taşkın Özer anıtın 8 Milyon TL’ye yaptırılmadığını iftira atıldığını belirtti.

    Özer yaptığı açıklamada; ‘Birtakım siyasi kimliklerin, iftiralara dayalı beyanlarla kamuoyunu meşgul ettikleri yeterli gelmemiş olacak ki, Yaşam Vadisi park alanı içerisinde Kıbrıs Zaferini simgeleyen Rauf Denktaş anıtının, 8 Milyon TL bedelle imalatının yaptırılmış olduğuna dair, yine iftiraya dayalı, belgesi ve dayanağı olmayan ifadelerin, aynı kişilerce kullanılmaya devam edildiği, yine bu yönde imza kampanyası başlatılmış olduğuna dair duyumlar tarafımıza iletilmektedir.

    Öncelikle şunu belirtmek gerekir ki anılan anıtın yapım bedeli, 120 Bin Türk Lirasıdır ve bu husus ilgililerince beyanat verilmek suretiyle açıklanmıştır. Tamamı belgelere dayalı olarak yapılan imalat bedeline ilişkin açıklama, yalan dolan ile siyaset yapmayı alışkanlık edinmiş kişilerce de net olarak bilinmesine rağmen, anılan kişiler kamuoyu üzerinde yanıltıcı ve provakatif beyan ve eylemlerine devam etmekte, halkı yanıltmaya, kin ve düşmanlığa sevk etmeye çaba göstermektedirler. Mübarek Ramazan ayı içerisinde iftiradan, gıybetten, yalana dolana dayalı ifadelerden özellikle uzak durulması gerekmekteyken, bu tarz beyan, tutum ve davranış içerisine giren kişilerin tamamını, siyasetin ne şekilde yapılması gerektiğini elbet birgün öğreneceklerine olan umudumla, şiddetle ve esefle kınıyorum’ dedi.

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir