• YOL ÇALIŞMALARI TAM GAZ

    Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler alt yapı çalışmalarının vatandaşlara ulaşması için imar yolları açmaya devam ediyor.

  • Vatandaşın memnuniyetini ön planda tutan Çatalca Belediyesi, 39 mahallenin tamamında hizmetlerini sürdürüyor. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın talimatları doğrultusunda birçok noktada yürütülen çalışmalarda belediye ekipleri, ilçedeki ulaşım ağını genişletmek, kent içi ulaşım ağına yeni soluk getirmek ve doğal gaz borularının döşenmesi gibi alt yapı çalışmalarının önünü açmak amacıyla hareket ediyor. İmar planları çerçevesinde yeni imar yolları açan Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, imar yolu açılmayan bölgeye doğal gaz boru hattının döşenemediğini ifade ederek vatandaşların rahat ve huzuru için hız kesmeden çalışıyor.

    Çalışmalar hız kesmiyor

    Ekipler, bu kapsamda son olarak Gökçeali Mahallesi Başöğretmen Atatürk Caddesi, Gezegen Sokak, Türköz Sokak ve Kazım Karabekir Sokak’ta imar yolu açarak malzeme serimi gerçekleştirdi. Gökçeali Mahallesi Eren Sokak’ta yol bakım çalışması gerçekleştiren ekipler, Hasan Büyük Sokak ile Kasaplar Sokak ve çevresinde ki yolların parke taşlarını onardı. İnceğiz Mahallesi Mera Çıkmazı yolunda greyder ile reglaj çalışması yapılırken, Vezirferhatpaşa Caddesi’nde de bozulan kaldırımlar yenilendi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir