• YOLLAR YENİLENİYOR

    Büyükçekmece Belediyesi’nin ilçe genelinde sürdürdüğü yol bakım ve onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

  • Yapılan çalışmaları yerinde takip eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, çetin kış mevsimi şartlarında deforme olan yolların en kısa zamanda onarılarak hizmete açıldığını belirtti.

    Bazı yollara beton zemin kaplanıyor

    Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Atatürk Mahallesi Barbaros Sokak, Tepecik Ulus Mahallesi Konak Sokak ve Kaplan Sokak, Mimaroba Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarı ve Celaliye Mahallesi Atasoy Sokak’ta yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. İhtiyaç görülen bu sokakların bazılarında yol alt zemini çökmelere karşı betonla kaplanıyor.

    “Olumsuzluklara anında müdahale ediliyor”

    Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün çalışmalarını sık sık yerinde inceleyen Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yapılan çalışmalarda önceliğin acil ihtiyaç duyulan bölgelere verildiğini belirterek; “Kış mevsiminin çetin koşulları nedeniyle bazı yollarda oluşan olumsuzluklara anında müdahale ederek bakım ve onarım çalışması yapıyoruz. Ayrıca vatandaşlarımızdan gelen ihbarlarda değerlendiriliyor. Belediye ekiplerimiz bu yolları en kısa sürede onarıp halkımızın yeniden kullanımına açıyor” ifadesini kullandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir