• ZAFER KUPASI SAHİPLERİNİ BULDU

    Çatalca Belediyesi tarafından düzenlenen 19.’uncu Erguvan Festivali kapsamında, Savunma Sporları Şampiyonası ‘Çatalca Belediyesi Zafer Kupası’ adıyla Çatalca İTO Orta Okulu Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

  • Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın üzerinde önemle durduğu spor ve sporcular, Çatalca Erguvan Festivali kapsamında Çatalca’da bir araya geldi. Çatalca’da 6.’sı düzenlenen Savunma Sporları Şampiyonası’na bu yıl İstanbul’un çeşitli ilçelerinden toplam 21 kulüpten 195 sporcu katıldı. Başkan Cem Kara’nın oldukça önem verdiği şampiyonaya, İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Wushu Federasyonu ve Savunma Sporları Federasyonu destek verdi.

    Müsabakaları Wushu Federasyonu Budokai-do Kyokushin ve Ashihara hakemlerinin yönettiği Zafer Kupası alt minikler, minikler ve yıldızlar olmak üzere toplam üç kategoride, kadın ve erkek sporcular kıyasıya mücadele etti. Yapılan mücadelelerin ardından, bireysel derecelerin yanında takım halinde de dereceler elde edildi. Aldıkları başarılı sonuçlarla, İstanbul Budokai-do Spor Kulübü, Budokai-do Kyokushin ve Ashihara Zafer Kupası’nda şampiyon oldu. 2. Akpınar Spor Kulübü olurken, Dolunay Spor Kulübü aldığı sonuçlarla 3. olmayı başardı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir