• ‘1 Nisan sabahı tarih bizi yazacağız’

    CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, İYİ Parti Beylikdüzü ilçe teşkilatıyla bir araya geldi. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği toplantıda Çalık, “Bu yol arkadaşlığı bu memleketin iyi günleri adına atılmış çok önemli bir temeldir” ifadelerini kullandı.

  • CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık ve CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Taşkın Özer, İYİ Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı İskender Duriç’in önderliğinde ilçe başkanlık binasında partililerle bir araya geldi. CHP ve İYİ Parti birlikteliğinin güzel günlerin temelini hazırladığını belirten Çalık, konuşmasında Beylikdüzü’nün yakaladığı ivmeyi birlikte daha üstlere taşıyacaklarını vurguladı.

    “Beylikdüzü’nü Esenyurt ile karıştırdılar”

    İYİ Parti ile sahada birlikte çalıştıklarını ve bunun karşılığını başarıyla alacaklarını belirten Çalık, “Bu ittifak ve güç birliği bizim cesaretimizi, yol yürüyüşümüzdeki kararlılığı artırıyor. Bu çatı bana sahada ayrı bir güç veriyor. Birlikteliğin güzel şeylere gebe olduğunu biliyorum. 1 Nisan sabahı itibariyle baharı getireceğiz ve tarih bunu yazacak” dedi. Konuşmasının devamında Büyükşehir’in yetkisinde olup Beylikdüzü’ne getirilmeyen hizmetlere de değinen Çalık, “Burası 2014 yılında AK Parti’den alınan tek belediyeydi. Her türlü engellemelere rağmen çok başarılı bir süreç yaşadık. Bazıları burayı beton diye tarif ediyorlar ama herhalde Esenyurt ile karıştırıyorlar. Beylikdüzü’nün 20 yıllık hafızasına sahip bir Şehir Plancısıyım ve bir nevi işin ehliyim. Diğer adayımızda sağ olsun “İşi ehline teslim edin” diyor ben de temennisine, “Amin” diyorum. Arkadaşlar belki haberdar değil ama Büyükşehir Belediyesi 25 yıldır AK Parti iktidarıyla yönetiliyor ve şikayet ettikleri birçok konu aslında İBB’nin sorumluluğunda.” ifadelerini kullandı.

    Özer: Rakibimize çamur atarak siyaset yapmadık

    CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Taşkın Özer ise siyasetin ayrıştırıcı değil birleştirici bir gücü olduğuna değinerek, “Beylikdüzü’nde Ekrem Başkanla siyasetin dilini değiştirdik. Rakibimize çamur atarak, kasıtlı veya kasıtsız eksikliklerini ortaya sererek siyaset yapmadık. Ama görüyorum ki rakiplerimiz bundan medet umar halde ve bize çamur atma üzerine siyasi bir kurgu yapmış durumdalar. Bunları yaptıkça da oy kaybediyorlar. Beylikdüzü’nü yönetmek isteyenler Beylikdüzü’nde yaşamalı, Beylikdüzü’nün sokaklarını bilmelidir. Burada Ekrem İmamoğlu’ndan sonra ortak ittifak adayı olarak Mehmet Murat Çalık’ın aday gösterilmesi bizleri ziyadesiyle mutlu etti” dedi.

    Duriç: Çalık’ın projeleri sevgiyi, birlikteliği ve huzuru hedefleyen projeler

    İYİ Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı İskender Duriç yaptığı konuşmada, “ Mehmet Murat Çalık’ın projelerini gördük, çalışmalarınızı takip ediyoruz ve arkadaşlarımız ciddi oranda katı sağlamaya çalışıyor. Hepimiz ülke menfaatleri doğrultusunda hedefimizi büyütüyoruz. Projelerde bizim dikkatimizi çeken şey insan odaklı olmasıydı. Sevgiyi, birlikteliği ve huzuru hedefleyen projelerdi. Bu bölge doğayı en iyi koruyan bölgelerden biri. Bölgemizin korunmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Birlikte yol yürümek bizim için keyifli” ifadelerini kullandı. 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir