• 1000 öğrenciye kırtasiye desteği

    Küçükçekmece Belediyesi, ilçe genelindeki ailelere destek olmak amacıyla kırtasiye yardımında bulundu. İçi malzeme dolu çantalarını alan çocuklar büyük mutluluk yaşadı.

  • Okulların açılmasıyla öğrenciler sınıflardaki yerlerini aldı. Her çocuğun eşit yaşam hakkına sahip olması gerektiğini savunan Küçükçekmece Belediyesi ise eğitim alanındaki desteklerini sürdürmeye devam ediyor.

    Küçükçekmece Belediyesi İyilik Merkezi’nde Küçükçekmece ilçesinde ikamet eden ihtiyaç sahibi 1000 öğrenciye kırtasiye yardımı yapıldı. İçi kırtasiye malzemesi dolu okul çantası alan çocuklar ise büyük mutluluk yaşadı.

    “Bu Çocuklar Gençler Bizim Geleceğimiz Umudumuz”

    Belediyecilikte hep bir fazlasını hedefleyen Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi ise, yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrencilere başarılar dileyerek, “Küçükçekmeceli öğrencilerimizin her zaman yanındayız. Onlara elimizden gelen her türlü desteği vermeye çalışacağız. Bu çocuklar, gençler bizim geleceğimiz, umudumuz” diye konuştu.

    Defterden Cetvele Her Türlü Malzeme Var

    Küçükçekmece Belediyesi’nin hediye ettiği okul çantasında defterden cetvele, öğrencilerin ihtiyaç duyabileceği her türlü malzeme bulunuyor. Küçükçekmece Belediyesi İyilik Merkezi sayesinde okul çantalarına ve eğitim malzemelerine kavuşan yoksul ailelerin çocukları ise büyük sevinç yaşadı. Ailelerin durumu olmadığı için okul malzemesi alamayan çocuklar Küçükçekmece Belediyesi’ne ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’ ye teşekkür etti.

    “Hiç Kimseyi Geri Çevirmemeye Çalışıyoruz”

    Küçükçekmece Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Cumhur Er ise, “Müracaatlarımız hala devam ediyor. Bu hafta sonuna kadar devam edecek. Mümkün olduğu kadar hiç kimseyi geri çevirmemeye çalışıyoruz. Küçükçekmece ilçesinde ikamet eden ve ihtiyaç sahibi olan herkese okul çantası ve kırtasiye yardımı veriyoruz” dedi.

    Küçükçekmece Belediyesi İyilik Merkezi’nde son 6 ayda 40 bin ihtiyaç sahibi vatandaşa, giyecek, eşya, sıcak yemek, evde bakım gibi pek çok hizmet verildi. Küçükçekmece Belediyesi İyilik Merkezi’nden faydalanmak isteyenler 444 4 360 nolu telefondan bilgi edinebilir.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir