• TAM 13 MERKEZİN TEMELİNİ ATACAK

    Değişim ve dönüşümün Mart 2014 tarihinde başladığı Beylikdüzü’nde ardı ardına projeler hayata geçmeye devam ediyor. Şu ana kadar ilçeye birçok sosyal yaşam merkezleri, sosyal tesisler, kültür noktaları ve hizmet birimleri kazandıran Beylikdüzü Belediyesi, büyük girişimlerle vatandaşın karşısına çıkıyor.

  • 16 Ekim Pazar günü Saat 15.00’da Yakuplu’da gerçekleştirilecek Toplu Temel Atma Töreni’ne CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katılacak. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ev sahipliğinde gerçekleştirilecek etkinlikte tam 13 yeni merkezin yapımına başlanacağı belirtilerek hepsini temsilen toplu bir temel atma töreni gerçekleştirilecek.

     

    Törende;Yakuplu Cevat Güleç Ortaokulu, Gürpınar Özel Eğitim Ortaokulu, Kavaklı Kapalı Spor Salonu, Megakent Camii, Hasırcılar Camii, Livaneli Özgürlük Parkı, Müzik ve Sanat Kursları Merkezi, Adnan Kahveci Emekli Lokali, Kavaklı Stadı tribün rehabilitasyonu ve spor kulüpleri hizmet binaları, Gürpınar Stadı tribün rehabilitasyonu ve yeni hizmet binaları, Adnan Kahveci Kreşi, Mahallemiz Adnan Kahveci Muhtarlık ve Çözüm Merkezi, Mahallemiz Büyükşehir Muhtarlık ve Çözüm Merkezi, Mahallemiz Kavaklı Muhtarlık ve Çözüm Merkezi’ni kapsayan toplu bir temel atma töreni yapılacak.

    TARİH:16 Ekim Pazar, 2016

    SAAT:  15:00

    YER: Yakuplu

    ADRES: Yakuplu Caddesi 53. Sokak Kesişimi

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir