• ADIGÜZEL AİLESİNİN EN MUTLU GÜNÜ

    Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt ’un tanınmış işadamlarından ve bir önceki dönem Belediye Meclis Üyesi olan Mehmet Adıgüzel’in oğlu Erhan Sefa Adıgüzel’in nikâhını kıydı.

  • Kaya Ramada Plaza Otelde gerçekleşen düğün töreninde Habibe Delibaş ve Erhan Sefa Adıgüzel çiftinin mutlu gününe ortak olan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve eşi Rabia Kadıoğlu genç çifte mutluluklar dileyerek aile olmanın önemini gençlere nasihat ettiler.

    Düğün töreninde genç çiftin nikâhını Esenyurt Belediye Başkanı Recmi Kadıoğlu gerçekleştirirken nikâh şahitliklerini ise eşi Rabia Kadıoğlu, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Yunus Balta ve İşadamı Orhan Özyurt yaptı.Genç çifte aile cüzdanını Rabia Kadıoğlu verirken, Delibaş ve Adıgüzel ailelerine mutluluklar diledi.

    Kaya Ramada Otel’de gerçekleşen düğün merasiminde damadın babası Mehmet Adıgüzel misafirlerini kapıda karşıladı. Mehmet Adıgüzel, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan başta Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci ve Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu olmak üzere tüm konuklarına teşekkür etti.

    Başkan Kadıoğlu’nun genç çiftin nikâh işlemini gerçekleştirmesi ardından davul zurna eşliğinde yöresel türküler ile halaylar çekildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir