• 15 TEMMUZ ŞEHİDİNİN BABASINDAN ZİYARET

    15 Temmuz darbe girişimine karşı koyarken şehit olan Küçükçekmeceli Murat Kocatürk’ün babası Bayram Kocatürk, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’e iade-i ziyarette bulundu.

  •  

     

    Küçükçekmece Belediyesi başkanlık katında gerçekleşen görüşmede, Temel Karadeniz şehit babası Bayram Kocatürk’ü büyük bir ilgiyle karşıladı. O anda Başkan Temel Karadeniz’i ziyaret eden MHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Seyfettin Tiryaki’ye de görüşmeye eşlik etti.

    ALLAH ŞAHADETİNİ KABUL ETSİN”

    Daha önce Murat Kocatürk’ün evine giderek ailesine taziye ziyaretinde bulunan Başkan Temel Karadeniz, “Rabbim Murat Kocatürk’ün şahadetini kabul etsin. Allah 15 Temmuz gecesi vatanı için canını veren tüm yiğitlerimizden razı olsun. Onlar olmasaydı 16 Temmuz sabahı Türkiye için kapkaranlık olacaktı. Onlar sayesinde aydınlık günlerde yaşıyoruz. Allah bir daha milletimize böyle acı günler yaşatmasın. Bu nedenle şehit babamızın buraya kadar gelerek iade-i ziyarette bulunmasından büyük onur duyduk. Tüm şehitlerimizi bir defa daha rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi. Görüşme sırasında Başkan Temel Karadeniz ile sohbet etme fırsatı yakalayan Bayram Kocatürk ise gördüğü yakın ilgi ve alakasından dolayı Başkan Karadeniz’e teşekkür etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir