• 22 MADDE KARARA BAĞLANDI

    Beylikdüzü Belediyesi, Ekim ayı meclisi toplandı. Gündem maddelerinin görüşüldüğü mecliste 22 gündem maddesi, 7 sözlü ve bir yazılı önerge karara bağlandı. Başlayan Muharrem Ayı’yla ilgili konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yas ve matem ayı olan Muharrem ayında tutulan tüm oruçların kabul olmasını diledi. 

  • Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında toplanan Beylikdüzü Belediyesi Ekim Ayı Meclisi’nin 1. oturumu gerçekleşti. Muharrem Ayı’nın hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Ekrem İmamoğlu, “Muharrem Ayı, yas ve matem ayıdır. Tutulan yasın sadece İslam alemine değil, bütün insanlığa ders olması adına mesaj vermesi çok önemli. Bu ay içerisinde tutulan tüm oruçların kabul olmasını diliyorum.” diye konuştu. İnsanlığın hiçbir zaman böyle kötülükler yaşamamasını dileyen İmamoğlu, her yıl olduğu gibi bu yıl da belirlenen noktalarda aşure dağıtılacağını duyurdu. İmamoğlu, yaklaşan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda ise herkesi tek yürek olmaya davet etti.

    Mecliste, AK Parti grubu 7 sözlü, bir yazılı önerge verdi. Sözlü önergelerin meclis gündemine alınması için yapılan oylamada 4 tanesi oy çokluğuyla reddedilirken 3’ü oy birliğiyle kabul edildi. Bir yazılı önerge de oy birliğiyle kabul edildi. Gündemde bulunan 1, 2, 3, 4, 6 ve 7. maddelerin ilgili komisyonlara havalesi, 5, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ve 19. maddelerin kabulü oy birliğiyle gerçekleşti. Komisyon raporlarını kapsayan 20 ve 21. maddeler ise oy çokluğuyla kabul edildi. Meclis’in 2. oturumunun 7 Ekim Cuma günü gerçekleşmesine karar verildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir