• 23 BİN HASTAYA AĞIZ SAĞLIĞI TEDAVİSİ

    Bakırköy Belediyesi Tıp Merkezi bünyesinde hizmet veren çocuk ağız ve diş sağlığı polikliniği ile yetişkin ağız ve diş sağlığı polikliniğinde 2017 yılında toplam 22.479 hastaya ağız ve diş sağlığı hizmeti verildi.

  • 2017 yılında ücretsiz olarak  çocuk ağız ve diş sağlığı polikliniğinde 12.849 çocuğa, yetişkin ağız ve diş sağlığı polikliniğinde de 9.630 yetişkine ağız ve diş sağlığı hizmeti verdiklerini açıklayan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu şunları söyledi:” 4-14 yaş grubu arasındaki bütün çocuklara(Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği) ve yetişkin(Yetişkin Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği) hastalara uzman diş hekimlerimiz tarafından ağız-diş bakımı, beslenme ve hijyen konularında öncelikle bilgiler veriliyor. Bu bilgilendirmenin ardından diş hekimlerimiz muayenelerini yapıyorlar. Tedavisine ihtiyaç duyulan çocuklar veya yetişkinler için konservatif diş tedavisi, kök kanal tedavisi, koruyucu uygulama, flor uygulaması, simantasyon, diş taşı temizliği ve diş çekimi hizmetlerimizin tamammı birinci sınıf aletlerimizle ücretsiz olarak yapılmaktadır. Özellikle velilerimizden rica ediyoruz çocuklarını 6 ayda bir ağız ve diş sağlığı muayenesine getirdinler. İleride karşılaşabilecekleri çok ciddi sağlık problemlerinin de önüne geçmiş olabilirirz.”

    Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Sakızağacı Mahallesi Kennedy Caddesi No:99’da hizmet veren Bakırköy Belediyesi Tıp Merkezi Çocuk ve Yetişkin Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniklerinden 414 97 77 (Dahili:82 05) numaralı telefondan bilgi ve randevu alınabileceğini de sözlerine ekledi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir