• 23 NİSANDA MANGA ÇOŞKUSU

    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Küçükçekmece’de unutulmaya yüz tutmuş çocuk oyunları yeniden hayat buldu.

  • Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen, Türkiye’nin en büyük kapalı pazar yeri Fevzi Çakmak Meydanı ev sahipliğinde gerçekleşen kutlamalarda renkli görüntüler ortaya çıktı. Eski bayramları aratmayan atmosferde çocuklar sek sek, istop, yağ satarım bal satarım gibi geleneksel oyunları oynarken, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz de onlara mendil kapmaca oyununda eşlik etti. Etkinlikler kapsamında Cennet, Sefaköy ve Atakent Kültür Merkezleri’nin gitar, keman, bağlama ve halk oyunları kursiyerleri performanslarını sergiledi.

    Türkiye’nin sevilen ve başarılı rock grubu Manga’nın da sahne aldığı etkinliklerde, Küçükçekmeceli çocuklar gönüllerince eğlenerek bayram yaptı. Küçükçekmecelilerden büyük ilgi gören Manga,  en sevilen şarkılarını bu kez çocuklar için seslendirdi.

    Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya tüm çocukların bayramını tebrik ederek, etkinlikleri düzenleyen Başkan Karadeniz’e teşekkür etti.

    “BU VATAN, BU ÇOCUKLAR HEPİMİZİN…”

    Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, “ Mustafa Kemal Atatürk, bu bayramı tüm dünya çocuklarına armağan etmiştir. Bize bu bayramı armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizi minnetle anıyorum. Çocukları daha güzel bir Dünya ve daha güzel bir Küçükçekmece’de yaşatmak boynumuzun borcudur. Bu vatan, bu çocuklar hepimizin … Bu bilinçle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir