ALTIN 2.246,810,16%
BITCOIN 2146201-1,51%
19 Mart 2024
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

05:42

İMSAK'A KALAN SÜRE

6 AYDA BİN 500 KİŞİYE ÖZEL BAKIM HİZMETİ VERİLDİ

6 AYDA BİN 500 KİŞİYE ÖZEL BAKIM HİZMETİ VERİLDİ

ABONE OL
18 Eylül 2019 11:57
6 AYDA BİN 500 KİŞİYE ÖZEL BAKIM HİZMETİ VERİLDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, “Küçükçekmece’de 800 bin nüfuslu büyük bir aileyiz ve bu ailenin tüm fertlerine ulaşma çabasındayız. İlçemizde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın sosyal yardımları hızlı, adil ve sürekli bir şekilde alabilecekleri, görmezden gelinmedikleri bir sistem kurmayı hedefledik. Evde bakım hizmeti kapsamında, yaşlılığı veya engelliliği nedeniyle kişisel bakıma ihtiyacı olan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını ve yaşadıkları ortamdaki eksikliklerini tamamlıyoruz. Sosyal yardım hizmetlerimiz ile Küçükçekmecelilerin yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Kuaförlük Hizmeti ile Kişisel Bakımları Yapılıyor

Küçükçekmece Belediyesi evde bakım hizmeti kapsamında kişisel bakımını sağlayamayan bireylerin, bakımlarını gerçekleştirip, kuaförlük hizmeti veriyor. 12 kişilik personel tarafından gerçekleştirilen hizmetler kapsamında, vatandaşların saç sakal tıraşı, tırnak bakımı yapılıyor.

Tamirat, Tadilat ve Temizlik İşleri Gerçekleştiriliyor

Hastaların yaşadıkları ortamı sağlık koşullarına uygun hale getiren ekipler,  evlerinde her türlü temizlik, bakım, onarım ve tadilat işlemlerini gerçekleştiriyor. Vatandaşların evini baştan aşağıya kontrol edip, arızalı ve kullanılamayan yerleri elden geçirerek hazır hale getiren ekipler, özellikle musluk tamiri, lamba değişimi, elektrik prizlerinin bakım ve yenilenmesi gibi çalışmaları da yapıyor.

Başvurular, Küçükçekmece İyilik Merkezi’nden

Evde bakım hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar, mesai saatleri içinde kendileri veya yakınları aracılığı ile Küçükçekmece Belediyesi İyilik Merkezi’ne nüfus cüzdanı ve hastalık ya da engellilik raporları ile başvuruda bulunabilirler. Konuyla ilgili ayrıntılı bilgi 444 4 360 numaralı telefondan edinilebilir.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: