• BESNİLİ ÇOCUKLARI AĞIRLADI

    Geçtiğimiz günlerde Tunceli Munzur Üniversiteli kızları ağırlayan Bakırköy Belediyesi bu kez de Atatürkçü Düşünce Derneği Besni ve Beşiktaş şubeleri işbirliğiyle , Adıyaman Besnili ortaokul ve lise öğrencilerini ağırladı.

  • Bakırköy Belediyesi’nin tahsis ettiği otobüsle Besni’den Bakırköy’e gelen öğrenciler;  İstanbul’un tarihi, turistik ve kültürel mekanlarını ziyaret ettiler.

    Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nu da ziyaret eden Besnili çocuklar, ”Görmediğimiz görmemize, anlamadığımız anlamamıza, ufkumuza açmaya yardımcı olduğunuz için size çok teşekkür ediyoruz. Size ve bütün İstanbul’a Güneydoğu’da doğunun batısı, batının doğusu şirin ilçemiz Besni’den kucak dolusu selamlar getirdik.” dediler.

    Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da ziyaret sırasında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bakırköy Belediyesi olarak sosyal belediyeciliği çok önemsiyoruz. Anadolu’nun dört bir köşesindeki çocuklarımız için “7 Bölge 7.000 Çocuk”, “Sevgi Yumağı”, “Kutu Kutu Mutluluk” projelerimizi sürdürüyoruz. Ayrıca Anadolu’daki evlatlarımızın İstanbul’u görme  hayallerini gerçekleştirebilmeleri için Bakırköyümüzde misafir ediyoruz. Bu hafta da Besni’den gelen ortaokul ve lise öğrencilerimizi ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk.  Çocuklarımızın anılarında yer edinebildiysek ne mutlu bizlere.”

    Başkan Dr.  Kerimoğlu, uzmanlığını tamamladıktan sonra mecburi hizmet tayinin Besni’ye çıktığını ama üniversitede öğretim görevlisi olarak kaldığı için Besni’ye gidemediğini ilk fırsatta çocukları ziyaret etmeye Besni’ye gideceğini de çocuklara söyledi.

    Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ziyaretin sonunda çocuklara hediye ve anı madalyası sundu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir