• 97. YILIN COŞKUSU BEYLİKDÜZÜ’NDE YAŞANACAK

    Cumhuriyet’in heyecanı 97.yılında da Beylikdüzü’nde coşku içinde kutlanacak. Beylikdüzü Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın önderlik edeceği mobil kortej ile başlayacak.

  • Cumhuriyet’in heyecanı 97.yılında da Beylikdüzü’nde coşku içinde kutlanacak. Beylikdüzü Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın önderlik edeceği mobil kortej ile başlayacak.

    Ardından, saatler 18.30’u gösterdiğinde,  “Bir Millet Uyanıyor” konulu arabalı sinema gösterimi Beylik Pazarı alanında vatandaşlarla buluşacak. Saatler 19.00’u gösterdiğinde ise şair ve yazar Sunay Akın, ‘Bir Cumhuriyet Hikâyesi’ gösterisi ile Beylikdüzü halkına unutulmaz bir 29 Ekim ruhu yaşatacak.

    Beylikdüzü’nde 29 Ekim kutlamaları, 28 Ekim Çarşamba günü saat 13.00’te Yaşam Vadisi Çanakkale Zafer Meydanı ve Atatürk Anıtı alanında düzenlenecek Çelenk Sunma Töreni ile başlayacak.

    29 Ekim Perşembe günü ise saat 13.00’te başlayacak mobil kortej ile Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Cumhuriyet coşkusunu mahalleleri dolaşarak Beylikdüzü halkı ile paylaşacak.

    Kortejin ardından saatler 18.30’u gösterdiğinde Beylikdüzü Belediyesi ve Lions Kulübü iş birliği ile Beylik Pazarı alanında ‘Bir Millet Uyanıyor’ filminin arabalı sinema gösterimi gerçekleşecek.

    Saat 19.00’da ise şair ve yazar Sunay Akın, koronavirüs tedbirleri kapsamında Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Beylikdüzü Sahnesi’nde gerçekleşecek ‘Bir Cumhuriyet Hikâyesi’ gösterisi ile Cumhuriyet ruhunu yeniden yaşatacak.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir