• Ahmet Halit Vardar: Yardımlara koşmaya devam edeceğiz

    Avender Başkanı Ahmet Halit Vardar Anadolu Yakası'nda bulunan bir huzur evini ziyaret etti. Huzur evi sakinlerine mont, polar ve çorap hediye eden Vardar her zaman onlarla birlikte olduklarını ifade etti.

  • Başarılı çalışmalarıyla Avcılar’ın en önde gelen derneklerinden biri olan Avender yaşlıları unutmadı. Maltepe’de bir huzur evini ziyaret eden Dernek Başkanı Ahmet Halit Vardar; ‘Bugün bizim abilerimizi, ablalarımızı ziyaret ettik. Onlara 300 çift çorap, polar ve mont hediye ettik elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştık. Onların duaları bizim en büyük mutluluğumuz’ ifadesini kullandı.

    Huzur evi ziyareti sırasında sürprizlede karşılaşan Vardar şaşkınlığını gizleyemedi. Vardar: ‘Çocukluğumun geçtiği Küçükçekmece’de yaşayan abimizi gördüm. Onu görünce şok oldum. Ne oldum değil, ne olacağız demeli. Bugün buradayız. Beşiktaşlılar Dernek Başkanı Selçuk Aydoğdu ve Tüter çorap burada bulunmamıza vesile oldu. Onlara da teşekkür ederim. Avender olarak biz, Avcılar’da, tüm İstanbul’da ve tüm Türkiye’de yardıma koşmaya devam edeceğiz’ dedi

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir