• Ak Partili başkanının, İmamoğlu sözleri Trabzonluları ayağa kaldırdı

    Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, 31 Mart seçimlerinde Ekrem İmamoğlu'nun kazanmasına en çok Yunan medyasının sevindiğini söyleyerek "CHP'nin adayı nereli?" diye sordu. Göksu'nun sözleri sosyal medyada tepki çekti.

  • Esenler Belediye Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grubu Başkanvekili Tevfik Göksu’nun Ekrem İmamoğlu üzerinden Trabzonlular ile ilgili yaptığı açıklama tepki çekti.

    Katıldığı bir iftar programında Karabüklü vatandaşlara bir konuşma yapan AK Partili Göksu, 31 Mart seçimlerinde İmamoğlu’nun kazanmasına en çok Yunan medyasının sevindiğini söyledi.

    “OLAY BÜYÜK, HESAP BÜYÜK”

    Göksu daha sonra İmamoğlu’nun nereli olduğunu iftar programına katılan vatandaşlara sordu. Vatandaşlardan “Trabzon” cevabını alan Göksu, “Olay büyük, hesap büyük” diye konuştu.

    TRABZONLULAR TEPKİ GÖSTERDİ

    Trabzonlular Platformu, Göksu’nun açıklamasına tepki gösterdi. Trabzonlular Platformu tarafından yapılan paylaşımda, 23 Haziran işaret edilerek, “Trabzonlular sandıkta cevabını verecektir” denildi. Göksu’nun yaptığı açıklama Twitter’da da kullanıcıların tepkisini çekti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir