• AKGÜN ÇOCUKLARI PARKA ÇAĞIRDI

    Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Karne tatilinde eve kapanmak yok. Hava nasıl olursa olsun, havaya uygun giyinmek şartıyla, haydi çocuklar parkaları dolduruyoruz” dedi. 

  • Büyükçekmece Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Dr. Hasan Akgün’ün talimatları doğrultusunda, 2017 – 2018 eğitim ve öğretim yılının ilk yarıyıl sonunda karne almaya hazırlanan öğrenciler için ilçe genelindeki tüm parklarda yenileme ve bakım çalışmaları gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Karne tatilinde eve kapanmak yok. Hava nasıl olursa olsun, havaya uygun giyinmek şartıyla, haydi çocuklar parkaları dolduruyoruz” dedi. 

    Parklarda Kapsamlı Çalışmalar Yapıldı

    Büyükçekmeceli çocuklar için parkları sömestr tatiline hazırlayan ekipler 24 mahallenin tamamında sürdürdükleri kapsamlı çalışmalarda, çocuk oyun gruplarının bakım ve onarımı, parklara yeni fitness ekipmanları konulması ve var olan fitness ekipmanlarının bakım onarımı, parklarda bulunan basketbol sahalarının bakım ve onarımı, bank ve çöp kovalarının bakım ve onarımı, park çevresinde bulunan tel çitlerin bakım ve onarımı, kışlık bitki dikimi, çim ve ot biçimi, çim serimi, budama çalışmaları, ağaç dikimi ve parklarda kum belleme çalışmaları gerçekleştirdi.

     Çocukların Sağlıkları Gözetiliyor

    Çocukların sağlıklı ve güvenilir parklarda zaman geçirebilmeleri için çalışan ekipler çalışmaları sırasında, tüm parklarda tehlike yaratabilecek olumsuzlukları giderdi. Çocuk oyun gruplarında sağlığa zararlı olabilecek kimyasalların bulunmaması için en güvenilir ve modern oyun grupları kullanılırken, eskiyen ve tehlike oluşturabilecek oyun grupları kaldırılıyor.

     “ÇocuklarımızSömest Tatilinde Eve Kapanmasın”

    Çocuk oyun parkları ve yeşil alanlara verdiği önemle tanınan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, şöyle konuştu: “Kış boyunca tüm parklarda yapılan bakım ve onarım çalışmaları sayesinde Büyükçekmece’de kış mevsimi hareketli geçiyor. Ekibimle birlikte çocuklarımız için ilçede yer alan oyun parklarını daha eğlenceli ve daha güvenilir hale getiriyoruz. Çocuklarımızın sömestr tatilinde eve kapanmaması, yenilenen parklar sayesinde hem eğlenip hemde spor yapabilecekleri için çalışıyoruz. Böylece okula döndüklerinde daha mutlu olacaklar. Büyükçekmece’ye diğer ilçelerden de aileleriyle çocuklar geliyor. Tertemiz parklarımızda çocuklar havanın durumuna göre ister kartopu oynasın, ister koşup eğlensin, isterse oyun gruplarından yararlansın.  Tüm çocuklarımıza dinlenip eğlenebilecekleri güzel bir ara tatil diliyorum.’’

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir