• AKGÜN HER SORUNUMUZU ÇÖZÜYOR

    Uzun süredir Kumburgaz Yeni Mahalle Muhtarlığını sürdüren  Şenol Yeşilırmak, Yenimahalle’nin ihtiyaçlarını ve Büyükçekmece Belediyesi’nin hizmetlerini değerlendirdi.

  • Deneyimli muhtar Yeşilırmak; ’’Mahallemizde özellikle yaz sezonunda nüfus artışı yaşanıyor. Nüfus artışıyla birlikte temizlik ve bakım çalışmalarına olan ihtiyaçlar da artıyor. Büyükçekmece Belediyesi şimdiye kadar aktardığımız tüm sorunlarımızı çözerek ihtiyaçlarımızı giderdi, bu konuda Dr. Hasan Akgün ve ekibinden ben şahsen bir muhtar olarak çok memnunum” dedi.

    “Çalıştay sayesinde projelerimizi sunabiliyoruz” 

    Belediye Başkanı Hasan Akgün’ün muhtarlarla yaptığı çalıştayın önemine değinen Muhtar Şenol Yeşilırmak: “Muhtarlar olarak bu çalıştaylarda istek ve önerilerimizi bildirme ve yeni projeler geliştirip sunma fırsatı buluyoruz. Ayrıca bir istek ve sorunumuz olduğunda Hasan Akgün ve ekibi ile iletişime geçerek işlerimizi kolayca halledebiliyoruz. Büyükçekmece Belediyesi tarafından inşa edilen muhtarlık binamızın konforuyla hizmet kalitemiz de artıyor.” diye konuştu.

    Başkan Akgün’ün yaklaşımı ve çalışmalarından menunum”

    Yenimahalle’nin öncelikli sorununun yok denecek kadar az olduğunu vurgulayan Şenol Muhtar konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Şu an öncelikli ihtiyacımız içerisinde sportif faaliyetlerinde rahatlıkla yapılabileceği bir çocuk parkı. Bu isteğimizi belediyemizin sorumlu müdürlüğüne bildirerek çalışma programına aldırdım. Çalışmalarında sosyal belediyeciliğini ön plana çıkaran Dr. Hasan Akgün’ün muhtarlara olan yaklaşımı ve çalışmalarından oldukça memnunum. Belediyemiz tarafından sağlanan koşullar sayesinde uzun süredir iyi koşullarda görevimi sürdürmekten mutluluk duyuyorum.’’

    “Muhtarlar yerel yönetimlerin en önemli parçasıdır”

    Her fırsatta mahalle muhtarlarının demokrasinin temel taşı olduğuna vurgu yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, muhtarların sorunlarının çözümüyle ilgili olarak yıllardır mücadele ettiğini söyledi. Demokratik yönetimin ilk basamağı olarak gördüğü muhtarların talep ve sorunlarına öncelik verdiğini anlatan Başkan Akgün, Büyükçekmece de bulunan 24 mahalle muhtarının tamamıyla her yıl ’’Demokrasi Çalıştayı’’ düzenleyerek, mahallelerin durumu ve yapılacak çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunduklarını anlattı.

    Muhtarların halkın gözü kulağı olduğunu ve halkla her zaman iç içe olduklarını ve sorunlarını iyi analiz edebildiklerini belirten Akgün, vatandaşların sorunlarını çözebilmek adına Büyükçekmeceli muhtarlarla koordineli olmanın ve önerilerine kulak vermenin faydasını her zaman gördüğünü ifade etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir