• AKGÜN TALEPLERİMİZİ ANINDA KARŞILIYOR

    Büyükçekmece Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Fazlı Üstün, Bahçelievler Mahallesi’nin ihtiyaçları ve Büyükçekmece Belediyesi’nin hizmetlerini değerlendirdi.

  • 30 yıldır Bahçelievler Mahallesi’nde yaşayan ve muhtarlık görevinin ilk dönemini icra eden Üstün;” Muhtarlık mahallenin sesi olmaktır. Vatandaşlarımız istek ve şikayetlerini bizlere bildirdiğinde ileteceğimiz ilk adres belediyemiz oluyor” dedi.

    Sorunlar ve talepler karşılık buluyor

    Büyükçekmece Belediyesi’nin mahalle sakinlerinin her türlü ihtiyacını anında karşıladığını dile getiren muhtar Fazlı Üstün; “Gerek mahalle sorunlarında gerek vatandaşların şahsi sıkıntılarında, cenazelerde, düğünlerde bizim taleplerimizin tamamı yerine getiriliyor. Bu konuda başkanımızın hassasiyetini belirtmek isterim. 2017 yılında gerçekleştirilen muhtarlar istişare toplantımızda tüm taleplerimizi sunma imkanımız da olmuştu. Başkanımızın talimatı doğrultusunda tespit ettiğimiz uygun yerlere çocuk parkı yapılması kararı alındı. Parklarımızın yapılmasıyla birlikte mahallemizin sosyal yaşamına büyük renk geleceğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

    Mahallemizde pek çok değişim yaşandı

    Bahçelievler Mahallesi’nin şu anda kronikleşen herhangi bir sorununun olmadığını vurgulayan Üstün; “Muhtarlık görevini devraldığımda mahallemizde tespit ettiğim bir takım sıkıntılar bulunuyordu. 170 sokağımızda ve 2 caddemizde asfalt sıkıntısı mevcuttu. Başkanımız Dr. Hasan Akgün’e konuyla ilgili dilekçemizi ilettik ve başkanımız çok geçmeden taleplerimize karşılık verdi. Mahallemiz pek çok değişim gösterdi. Şu an mahallemizde birkaç sokak dışında yapılacak çalışma kalmamış durumda. O sokakların eksiklikleri de yapılacak altyapı çalışmaları sonrasında tamamlanabilecek “diye konuştu.

    Yeni muhtarlık binası kaliteli hizmet imkanı sundu

    Büyükçekmece Belediyesi tarafından inşa edilen yeni muhtarlık binalarının kaliteli hizmet verebilmek adına atılmış büyük bir adım olduğunu belirten muhtar Fazlı Üstün şunları söyledi; “Görevime ilk başladığımda, hizmet verebilmek için kiralık bir yer seçmiştim. Muhtarlık binalarının giderlerini ve kirasını zaten belediye karşılamak durumda ancak kaliteli hizmet verebilmek adına başkanım ekibiyle birlikte kollarını sıvayarak görmüş olduğunuz modern, kullanışlı ve mahallemize yakışan bu muhtarlık binasını inşa ettirdi. En başından beri yeni bir muhtarlık binasının inşasından tutun, tüm isteklerimiz fazlasıyla yerine getirilmiş durumda. Daima başkanımızın yanında olduğumuzu vurgulamak istiyorum. Verdiği hizmetlerin kalitesi ve ilgilerinden dolayı sayın başkanımıza ve Büyükçekmece Belediyesi çalışanlarına şahsım ve mahallem adına teşekkürlerimi sunuyorum.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir