• AKGÜN’DEN ENGELLİ VATANDAŞA AKÜLÜ SANDALYE

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yürüyemeyen ve ihtiyaçlarını karşılamak konusunda zorluk çeken ortopedik engelli Zarife Tetik’in yardım çağrısına kayıtsız kalmadı.

  • Sağlıklı olduğu dönemlerdeki çoğu şeyden mahrum kaldığını belirten Tetik, yeni akülü sandalyesi sayesinde artık hiç kimsenin yardımı olmadan dilediği gibi rahatça hareket edip ihtiyaçlarını karşılayabildiğini söyledi.

     “İhtiyaç sahibi tüm vatandaşlarımızın yanındayız”

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “İlçemizde ikamet eden engelli vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerini elimizden geldiğince karşılamaya çalışıyoruz. Engelli vatandaşlarımızın sosyal ihtiyaçlarının karşılanması ve tedavi gereksinimleri gibi konularda her zaman yanlarındayız ve destek veriyoruz. Bu kapsamda vatandaşımızdan gelen akülü araba talebini de hemen yerine getirdik. Bundan sonra akülü araba sayesinde daha rahat hareket edebilecektir” dedi.

    Başkan Akgün’e teşekkür

    Akülü arabanın kendisini çok mutlu ettiğini belirten Zarife Tetik, bedensel engeli nedeniyle çok zor dönemler geçirdiğini fakat Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün sayesinde kötü zamanların artık geride kaldığını belirterek teşekkürlerini iletti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir