• AKGÜN’DEN MUHTARLARA OFİS

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Muhtarlar Günü münasebetiyle yayınladığı mesajda “Cumhuriyet ve demokrasimizin temel taşı muhtarlardır, muhtarların sorunları öncelikle çözülmelidir. Muhtarlar memleketin öz sahibidir” dedi.

  • Hasan Akgün,  ‘Muhtarlarımız devlet nezdinde halkı, halk nezdinde de devleti temsil eder. Bunun için demokrasinin, cumhuriyetin, devletin ve toplumun temel taşı muhtarlardır. Muhtarlarımızın sorunu, devletin, toplumun ve demokrasinin sosunudur. Öyleyse acilen çözülmelidir” diye konuştu.

    MUHTARLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

    Dr. Hasan Akgün, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle başta Büyükçekmece ilçesi sınırlarında görev yapan muhtarlar olmak üzere tüm muhtarların muhtarlar gününü kutladı. Başkan Dr. Akgün, muhtarların sorunlarının çözümüyle ilgili olarak yıllardır mücadele verdiğini hatırlattı ve “Yıllardır tüm yetkili kurum ve birimlere çözüm önerileri götürüyorum. Gün geçtikçe de yetkili merciler ve kişiler, muhtarlara daha fazla önem vermekte ve sorunlarını çözmektedir” dedi.

    Dr. Akgün sözlerine şöyle devam etti: “Ben Büyükçekmece’de sürekli halkın içindeyim. Gittiğim her mahallede, sokakta bütün sorunların ilk önce muhtarlara geldiğini görüyorum.  Bir anlamda muhtarlarımız halkın gözü kulağı oluyor. Muhtarlarımızın koordineli çalışması için,  muhtarlarımıza çağın gereklerine uygun, bilimsel, kaliteli ve etkin hizmet sunmak vizyonuyla belediyede Muhtarlık İşleri Müdürlüğü oluşturduk. Sorunların, sıkıntıların çözümü aşamasında muhtarlar, devlet kurumlarını ve bizleri ilk harekete geçiren mekanizmalardır…”

    MUHTARLARA BELEDİYE’DE OFİS

    Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece’de görev yapan muhtarlara her türlü hizmet ve desteğin süreceğini belirtti. Başkan Dr. Akgün, sözlerini şöyle bitirdi:  “Yeni hizmet binamıza taşındığımızda muhtarlık bürolarının yanında belediyemizde de muhtarlık ofisi bulunacak.  Biz muhtarlara başta özlük hakları olmak üzere, personelden ofise kadar, teknik araç gereçten ileri teknolojiye kadar hak ettiği her değerin ve aracın her alanda verilmesini istiyoruz. Büyükçekmeceli muhtarlar başta olmak üzere, gece gündüz halkın gözü – kulağı, eli – ayağı olan muhtarlarımızın hepsine ayrıca tek tek teşekkür ediyorum.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir