• ANNE ADAYLARINA HAMİLELİK EĞİTİMİ

    Avcılar Belediyesi Kadın Aile Müdürlüğü işbirliğinde hamileler ve anne adayları için eğitim düzenlendi.

  • Avcılar Belediyesi ve Aydın Üniversitesi Florya Medikal Park Hastanesi işbirliği ile düzenlenen ‘’ Hamilelik Okulu’’ eğitimi başladı. Düzenli olarak gerçekleştirilen programlardan biri olan Hamile Okulu eğitimleri yeni dönemde de anne adayları yoğun ilgi gösterdi. Kadın Doğum Uzmanı Yar.Doç.Dr Hediye Dağdeviren tarafından Gebelik Seyri ve Takibi , Uzman Diyetisyen Ege Ramandanoğlu tarafından ise Gebelikte Beslenme eğitimleri vererek anne adaylarını bilgilendirdi.

    Anne adaylarının doğum korkularını yenmeye destek olmak ve sağlıklı anne – sağlıklı bebe sağlıklı toplum döngüsünü oluşmasına katkı sağlamak amacıyla alanında uzman kişiler tarafından verilen eğitimlerden anne adayları çok memnun.

    Türkiye’de 2014 yılında Dr. Handan Toprak Benli’nin göreve gelmesiyle kurulan Kadın Aile Müdürlüğü; Kadın Dostu Belediyecilik sloganıyla anne adaylarının gebelik sürecinde doğumda ve doğum sonrasında yüklendiği sorumlulukların üstesinden gelmeleri, sağlıklı bir şekilde bu sürece yön vermeleri adına ‘’Hamilelik Okulu’’ Eğitim programına tabi tutuyor.

    Başkan Toprak’a Teşekkür

    Katılımcı Anne adayları Başkan Toprak’a teşekkür etti. ‘’Bu süreçte de bizleri yalnız bırakmayan Avcılar Belediyesine ve Başkanımıza böyle bir etkinlik düzenledikleri için teşekkür ediyoruz. Doktorlarımıza birebir muayene esnasında sorularımızı sormaya vaktimiz kalmıyor, verilen bu eğitimlerde aklımızdaki tüm soruları sorma fırsatımız oldu.’’ diyerek anne adayları düşüncelerini belirtti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir