• ANNELER GÜNÜ ÖZEL ETKİNLİKLE KUTLANDI

    Küçükçekmece Belediyesi ve İstanbul Küçükçekmece Tokatlılar Derneği Kadın Kolları işbirliği ile düzenlenen Anneler Günü Özel Etkinliği programı Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.

  • Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programa, Küçükçekmece Belediyesi Kültür Müdürü Salih Nurettin Çevik, Küçükçekmece AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Filiz Aktaş, Küçükçekmece Tokatlılar Derneği Kadın Kolları Başkanı Hülya Şencan ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

    “ANNESİ OLMAYAN BİR ÇOCUĞA DOKUNALIM”

    Başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin anneler gününü kutlayan Küçükçekmece AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Filiz Aktaş, ” Annelerimize her zaman muhtacız. Annelerimizi kaç yaşından kaybedersek kaybedelim acısı her zaman aynıdır. Annelerimizi bir gün değil her gün anmamız gerekiyor. Bizler annelerimizin her gün yanında olup hatırlarını sormalıyız. Annesi olmayan bir çocuğa dokunalım ve her zaman yavrularımızın yanlarında olmaya çalışalım” dedi.

    “ANNELER AİLENİN TEMEL DİREĞİ VE TOPLUMUN GELECEĞİDİR”

    Annelerin ne kadar çok kıymetli olduğunu vurgulayan Küçükçekmece Tokatlılar Derneği Kadın Kolları Başkanı Hülya  Şencan, “Anneler Günü evrensel bir gündür. Dünyada her anne bugün çocukları tarafından sevgi ve saygıyla anılırlar. Anneler olmasaydı dünyada insanlık olmazdı. Anneler o kadar değerlidir ki cennetin onların ayaklaırı altında olduğu unutulmamalıdır. Anneler ailenin temel direği ve toplumun da geleceğidir. Sağlam bir toplum ancak temelleri sağlam atılmış bir aile yapısıyla mümkündür”diyerek anneler gününü kutladı.

    Programda, İstanbul Küçükçekmece Tokatlılar Derneği tarafından Ayten Güder ve Tüzin Atlı  yılın annesi seçildi. Ayrıca Anneler Günü videosu yayınlanırken, Yusuf Öztürk’ün Stand-up gösterisi ve şiir dinletisi büyük alkış aldı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir