• ANTRENÖRLERE SESLENDİ

    Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Recep Tayip Erdoğan Kız İmam Hatip Lisesi konferans ve toplantı salonunda Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı antrenör ve spor eğitmenleri ile bir araya geldi.

  • Esenyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen programda konuşma yapan Başkan Kadıoğlu şöyle dedi; “Esenyurt‘ta genç nüfuzumuz oldukça fazla ve bu yüzden gençlerimizi, çocuklarımızı sokaklardan, kötü alışkanlıklardan özellikle uyuşturucu illetinden korumamız gerekiyor. Bu sebepten dolayı ben spora özellikle çok önem veriyorum ve çocuklarımızın, gençlerimizin spora yönlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum” dedi.

    “ENERJİLERİNİ SPORLA ATSINLAR”

    Sözlerine devam eden Başkan Kadıoğlu; “ İnanıyorum ki spora en fazla önem veren, hassasiyet gösteren ilçe belediyesi Esenyurt Belediyesi’dir. Burada spor hocaları olarak sizlere düşen görev mahalle mahalle, ev ev dolaşıp, sokaklarda oynayan çocuklarımızın aileleri ile görüşerek belediyemizin spor tesislerine yönlendirmektir. Bırakın gençlerimiz, çocuklarımız enerjilerini sporla atsınlar. Bizim yetiştirdiğimiz bu sporcuların arasında, içlerinde yetenekli olanlar aldıkları başarılarla göğsümüzü kabartıyor. Bizleri onlarla gurur duyuyoruz ve bizleri onurlandırıyor ”dedi.

    Başkan Kadıoğlu, Recep Tayip Erdoğan Kız İmam Hatip Lisesi konferans ve toplantı salonunda gerçekleştirilen programın sonunda öğrencilerle hasbihal etti ve fotoğraf çektirdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir