• ARAMIZDAKİ ENGELİ KALDIRALIM

    Beylikdüzü Sakinleri Derneği ve Beylikdüzü Motosiklet Kulübünün düzenlediği etkinliğe, TMP (Türkiye Motosiklet Platformu) , TKMK (Türkiye Kadın Motosiklet Kulübü), MAK (Motosiklet aktiviteleri Kulübü), TC Riders, Yamaha xmax Fan Klup temsilcileri, engelli bireyler ve Özel gereksinimli çocukların anneleri de katıldı. 

  • Beylikdüzü Sakinleri Derneği Sosyal Sorumluluk Komisyonu Başkanı Bilgen ÖNİZ Kütükoğlu bir basın açıklaması yaptı;

    ‘3 aralık pazartesi günü muhtemelen pek çok kişi engelliler gününü kutlayacaklar.  Engelliler günü kutlanmaz. Günün amacı, derdin değil çözümün ortağı olabilmek, hatırlamak, farkındalık oluşturmaktır. Öyle sanıldığı gibi pozitif ayrımcılık beklentimiz de yok. Hayatımızı zorlaştıran ama çözümü aslında kolay şeyler istiyoruz.

    Mimari yapıların engelli bireylere uygun olmasını, Rampaların önüne araba park edilmemesini,

    Normal bir çocuğa verilen eğitim hakkının bizim çocuklarımıza da verilmesini: Ulaşılabilir, kaliteli, nitelikli eğitim ve sağlık hizmetlerinden faydalanmak istiyoruz.

    Bizim derdimizi umut tacirlerinden, kişisel maddi ve manevi çıkarlarını gözetenlerden değil, bizden dinleyin istiyoruz.

    Reklam malzemesi etkinlikler değil, sürdürülebilir projeler istiyoruz.

    Kimyasallarla ve yiyeceklerle zehirlenen nesillerin farkına varın istiyoruz.

    Bölüne bölüne hiçleştiğimiz bir dönemde bizleri ötekileştirmeyin istiyoruz.

    Bugün burada sesimizi duyurmamıza yardımcı olduğunuz için siz değerli basın mensuplarına, Beylikdüzü Sakinleri Derneğine, Beylikdüzü Motosiklet Kulübüne ve tüm katılımcılara şükranlarımızı sunuyoruz. ‘

    Motosiklet tutkunu Çağkan Çifçi yaptığı açıklamada ; ‘ hiç kimse engellileri küçümsemesin. Herkes engelli adayıdır. Lütfen empati kurabilin ve bizleri dinleyin. O zaman hepimiz mutlu olacağız.

    TMP Başkan Yardımcısı ve X max Fan Kulübü Başkanı Özdemir Altuntaş açıklamasında ‘Bu soğuk havada burada toplanan arkadaşlarımıza teşekkürler. Engelli bireylere saygı duyalım ve lütfen onlara acımayalım.Bizler  Her zaman elimizden gelen desteği göstermeye hazırız.’ ifadelerini kullandı

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir