• AŞIK VEYSEL TÜRKÜLERİ ANILIYOR

    Türk Halk Müziği’nin unutulmaz sanatçısı Aşık Veysel ölümünün 45. Yılında Bakırköy Belediyesi’nin katkılarıyla türkülerle ve Aşık filmi özel gösterimiyle anılacak.

  • Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun ev sahipliğinde  gerçekleşecek konserde; Siyah Beyaz Aşk Dizisindeki Cem Komiser rolüyle milyonların beğenisini kazanan Uğur Aslan ve Emirhan Kartal sahneye çıkarak Aşık Veysel’in türkülerini seslendirecekler.

    Aşık Veysel’in hayatının anlatıldığı Aşık filminin aynı zamanda başrol oyuncuları olan Emirhan Kartal ve Uğur Aslan’ın konserinin ardından Aşık filmi özel gösterimi yapılacak.

    Bakırköy Belediyesi Tarık Akan Konferans Salonu’nda 4 Nisan-Çarşamba saat 19.00’da başlayacak konser ve film gösteriminin ardından Aşık Filminin yönetmeni Bilal Babaoğlu söyleşide bulunacak.

    AŞIK FİLMİ…

    Yedi yaşında çiçek hastalığından kör olan Veysel, Esma’ya deliler gibi aşık olur. Evlenip çoluk çocuğa karışsalar da Esma aşık olmalarına izin vermez ve Mehmet’e kaçar. Bu durumu kaldıramayan Veysel, ilk kez doğup büyüdüğü yurdundan arkadaşı Kemancı Kürt Kasım ile yola çıkar. Veysel’i Aşık Veysel eden uzun ince yolculuk böylece başlar. Genç Veysel’in Aşık Veysel olma hikayesini konu edinen filmin yönetmen koltuğunda Asi, Aşka Sürgün, Kurşun Yarası gibi çok beğenilen dizilerin senaristlerinden Bilal Babaoğlu oturuyor.

    Aşık Veysel’in torunu Yeliz Şatıroğlu’nun da rol aldığı filmin başrollerinde Emirhan Kartal, Uğur Aslan, Meltem Miraloğlu, Hülya Şen ve Ahmet Bilgin yer alıyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir