• Avcılar Belediyesi zabıta ekipleri dilencilere göz açtırmıyor

    Avcılar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçedeki dilencilere ve yasadışı canlı hayvan satışı yapanlara karşı operasyon düzenledi.

  • Zabıta ekipleri tarafından sabah saatlerinde başlatılan operasyonda Merkez Mahallesi’nde bulunan Çarşamba Pazarı ve Marmara Caddesi civarında dilencilik yapan 10 kişi yakalandı. Aralarında 18 yaşından küçük çocukların da bulunduğu dilenciler Zabıta Müdürlüğü’ne götürülerek haklarında idari işlem yapıldı.

    Zabıta ekiplerinin bir diğer operasyonu da yasadışı olmasına rağmen civciv, ördek ve bıldırcın yavrusu gibi hayvanların satışlarını yapanlara yönelik oldu. İhbar gelen bölgelere sivil kıyafetlerle giden ekipler 200 civarında canlı hayvan ele geçirdi. Ele geçirilen hayvanlar Çatalca’da bulunan bir hayvan çiftliğine gönderildi.

    Avcılarlı vatandaşların dini duygularının dilenciler tarafından sömürülmesine ve masum hayvanların yasadışı bir şekilde satışına asla izin vermeyeceklerini söyleyen Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, ilçe genelindeki operasyonların devam edeceğini belirtti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir