• Avcılar Belediyesi’ni bastılar

  • Alacaklı müteahhitler Avcılar Belediyesini bastı. Belediye Başkan yardımcısı Bülent Zeren’in parmağı kırıldı. Çalışanlardan bazıları olay sırasında baygınlık geçirdi. Alacaklı müteahhitler Turan Hançerli’nin odasına girdi. Resmi ve sivil polisler bina içine girerken çok sayıda ambulans olay yerine sevk edildi.

    Bir beton firması sahibi belediyede biriken alacağını alamayıp ihaleninde başka firmaya verilmesine tepki gösterip başkan yardımcısının odasını bastı. Başkan Yardımcısı Bülent Zeren ile görüşmek isteyen firma sahibi bağırarıp çağırmağa başladı. Daha sonra başkan yardımcısı Zeren’in odasına girmek istedi. Eski Alacak verecek meselesi yüzünden tartışma yaşandı. Masaya sert bir şekilde yumruğunu vuran Zeren’in serçe parmağı kırıldı.

    Avcılar Belediyesine Emniyet müdürü ve çok sayıda polis ekipleri geldi. Serçe parmağı kırılan Zeren hastaneye giderken müteahhit kayıplara karıştı. Müteahhit ‘in önce Başkan Turan Hançerli’ ile görüşmek istediği daha sonra Bülent Zeren’e yönlendirildiği öğrenildi.
    Serçe parmağının kırılan Zeren şahıstan şikayetçi oldu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir