• AVCILAR PAŞAELİ PİKNİK ALANINA ÜCRETLİ ÖNLEM

    Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak göreve geldiğinden beri sürdürdüğü geleneksel esnaf buluşmaları devam ediyor. Toplantı öncesi konuşan Toprak, ‘Gümüşpala Paşaeli piknik alanının meclis kararıyla dışardan gelen vatandaşlar için ücretli olacağını söyledi.

  • Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak göreve geldiğinden beri sürdürdüğü geleneksel esnaf buluşmaları devam ediyor. Toplantı öncesi konuşan Toprak, ‘Gümüşpala Paşaeli piknik alanının meclis kararıyla dışardan gelen vatandaşlar için ücretli olacağını söyledi.

    Avcılar Belediyesi tarafından her ayın ilk pazartesi günü düzenlenen esnaf buluşmasının Nisan ayı toplantısı gerçekleşti. Avcılar esnafını dinleyen Başkan Toprak esnafın sorunlarına Belediye Başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte çözüm üretti.

    Vatandaşların Gümüşpala Paşaeli piknik alanına dışarıdan gelen vatandaşlarla ilgili sorun yaşadıklarını söyleyen Başkan Handan Toprak, ‘Gümüşpala’da bulunan Paşaeli piknik alanımızla ilgili yeni çalışmalarımız var. Orada bulunan çardakların sayısını arttıracağız. Avcılarlı vatandaşlarımızın dışında dışarıdan çok fazla insan geliyor. Avcılarlı hemşerilerimizde bu durumun rahatsızlığını bizlerede bildirdi. Bizde meclis olarak bununla ilgili yeni bir karar aldık. Piknik alanında girişlerde TC numaraları ile sorgulama yapılacak. Böylelikle Avcılarlı olup olmadığını öğreneceğiz. Avcılarlı olmayan dışarıdan gelen vatandaşlarımızdan çocuklar için bir yetişkinler için ise üç lira gibi makul bir ücret alacağız’ dedi.

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir