• AVCILAR YENİLENİYOR

    Avcılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yol yenileme, asfaltlama çalışmaları gibi birçok hizmetin altına imzasını atarken, önceki yıllarda belirli bölgelerde Avcılar Belediyesi tarafından imalatı yapılan dekoratif aydınlatma direkleri ve tesislerini ‘Tedaş’ standartlarında yenilerken, revizyonu tamamlanan aydınlatma tesislerinin de Bedaş’a teslimini yapıyor.

  • Avcılar Belediyesi bünyesinde bulunan diğer kuruluşlarla koordineli bir şekilde çalışarak, Avcılar ilçesinde yaşayan vatandaşların günlük yaşamın getirdiği olumsuzluklardan ve aksaklıklardan etkilenmemeleri için hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Avcılar Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri ile beraber, Halide Edip Adıvar Parkı aydınlatma tesisi alt yapı çalışmalarını tamamladı.

    YAZA YENİLENEN YOLLARLA GİRİLİYOR

    Avcılar Denizköşkler Mahallesi’nde ikamet eden, yangın felaketine maruz kalan bir ailenin evinde, Destek Hizmetleri Müdürlüğü elektrik ve su tesisatı tadilatı yaptı. Tadilatın ardından Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince evin boya ve bakım çalışmaları da yapılarak Avcılarlı ailenin günlük yaşamına hızlı bir şekilde dönmesi sağlandı.

    Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha iyi fiziki koşullarda eğitim alması hedefiyle ilçe genelinde yer alan okullarda bakım ve onarım çalışmalarının dışında, çocukların teneffüs zamanlarını hem eğlenerek hem de öğrenerek geçirmeleri için okul bahçeleri oyun alanları alarak düzenleniyor.

    Avcılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Gümüşpala Mahallesi Şükrübey Caddesi’nde yürüttüğü yol yenileme çalışmasına katılıp yerinde gözlemleyen Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli; “ Belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını ilçemizin birçok noktasında titizlikle sürdürmeye devam ediyor. Yol bakım, onarım, yenileme ve asfaltlama çalışmalarımız, cadde ve sokak aydınlatma çalışmalarımız, okullarımızda gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız; Avcılarlı hemşehrilerimizin daha kaliteli bir yaşam ve sağlıklı ulaşım şartlarından yararlanmaları için tüm hızı ile devam ediyor” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir