• AVCILAR’DA EKMEK POŞETE GİRİYOR

    Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’nin öncülüğünde, göreve geldiği günden beri geleneksel esnaf buluşmaları Eylül ayı toplantısı gerçekleştirildi. Bu ayki toplantıda fırıncıları dinleyen Başkan Toprak Avcılar’da ekmeklerin Avcılar Belediyesi damgalı poşetler ile satılması konusunda çalışma içerisinde olduğunu belirtti.

  • Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’nin öncülüğünde, göreve geldiği günden beri geleneksel esnaf buluşmaları Eylül ayı toplantısı gerçekleştirildi. Bu ayki toplantıda fırıncıları dinleyen Başkan Toprak Avcılar’da ekmeklerin Avcılar Belediyesi damgalı poşetler ile satılması konusunda çalışma içerisinde olduğunu belirtti.

    Avcılar Belediyesi ilçe genelinde fırınların ürettikleri ekmekleri poşet içerisinde vatandaşa satışı konusunda çalışma başlatıyor. Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, ‘Vatandaşın sağlığı bizim için çok önemli. Gelişi güzel herkesin ellediği ekmeği halkımıza yedirmemek için ekmeğin poşette satılması konusunda çalışma başlatacağız. Fırınlarımız bu sayede hem denetim altında olacak hemde haksız rekabeti önlemiş olacağız. ’ dedi.

    AVCILAR LOGOLU POŞETTE OLACAK

    Avcılar Belediyesi’nin ekmeği poşetleyerek haksız rekabetin de önüne geçeceğini belirten Başkan Toprak, ‘Avcılar Belediyesi logolu poşetlerle ekmek satışı yapıldığı zaman biz bu fırınları ruhsatlandırdık. Bu fırınları denetliyoruz. Denetimlerden geçmiştir. Bu sayede hem sağlık açısından hemde denetim açısından gönül rahatlığı ile ekmeğimizi yiyebiliriz diye biliriz. Arkadaşlarla birlikte böyle bir çalışma içerisindeyiz. En kısa sürede bu projeyi hayata geçirmeyi planlıyoruz’ şeklinde konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir