• AVCILAR’DA HANDAN TOPRAK’IN ADI ÖN PLANDA

    Teşkilatlar CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan  seçilebilecek bölgelerde kadın aday isteğinde bulundu. İddialara göre Kılıçdaroğlu, bu talebi olumlu karşıladı.

  • Teşkilatlar CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan  seçilebilecek bölgelerde kadın aday isteğinde bulundu. İddialara göre Kılıçdaroğlu, bu talebi olumlu karşıladı.

    CHP’de 24 Haziran’da milletvekili listelerinde yaşanan kadın aday tartışmalarının bir benzeri yerel seçimler öncesi yaşanıyor. İddialara göre Kemal Kılıçdaroğlu, bazı seçim bölgelerinde 24 Haziran’da yaşanan krize benzer bir kriz yaşanmaması için bazı bölgeler için teşkilatlardan güçlü kadın adayların çıkarılmasını istedi.

    İSTANBUL İÇİN ÖZEL İSTEK

    Genel Başkan Kılıçdaroğlu, İstanbul’daki seçim çevreleri için seçilebilecek bölgelere kadın aday önerisi istedi. İl ve ilçe başkanlarının yer aldığı toplantıda, Kılıçdaroğlu prensipte bazı bölgeler için kadın adayların olması isteğine sıcak baktı.

    KİMLERİN İSMİ GEÇİYOR?

    Kadıköy için Canan Kaftancıoğlu ve İstanbul Kadın Kolları İl Başkanı Yeşim Ağırman , Beşiktaş için Figen Aslan ya da Yasemenin Öney Cankurtaran, Avcılar içinse mevcut başkan Handan Toprak’ın adı öne çıktı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir