• AVCILAR’IN VERGİ REKORTMENİ AKAY TAMBULUT ADAY ADAYI OLDU

    30 yıldır Avcılar’da yaşayan Avcılar’ın vergi rekortmeni İş Adamı Akay Tambulut CHP Avcılar Belediye Başkan Aday adaylığını açıkladı.

  • Basın mensuplarıyla bir araya gelen İş adamı Akay Tambulut Avcılar’da yapacaklarını anlattı. Acil bir şekilde yerinde dönüşümün olması gerektiğini vurgulayan Tambulut, ‘Bölgemiz deprem bölgesi Avcılar’da acilen yerinde kentsel dönüşümün yapılması gerekiyor. Avcılar’ı gelişmiş ve örnek bir ilçe haline getireceğiz. Hedefimiz ilçemizdeki mevcut imara yüzde 20 yüzde 30 ilave yaparak yerinde dönüşümü yapacağız. Mevcut inşaatımızı 12-15 kat yapacağız. Bu bize aynı zamanda yaşam alanıda sağlayacak. Bu durum insanların hava almasını, yeşil dokunun genişliğini sağlayacağız’ ifadesini kullandı.

    AVCILAR BELEDİYESİ’Nİ PARA KAZANILIR HALE GETİRECEĞİZ

    Belediyenin öncelikle kar edebilir hale gelmesi gerektiğini söyleyen Tambulut, ‘Belediye önce para kazanacak. Bizim önce belediyemizin para kazanmasını sağlamak lazım. Üniversite şehri olan Avcılar’da ilçemizde yeterli derecede sosyal donatı alanları yok. Tenis, spor, basketbol sahalı yok. Bizim bunları yapmamız için önce para kazanır duruma getirmemiz lazım. İlçenin borcu sürekli büyürse bırakın bunları yapmayı çalışanınıza bile para ödeyemez hale gelirsiniz. Hayal peşinde koşmayacağız icraatlar yapacağız’ dedi.

    Yönetime geldikleri zaman Avcılar Belediyesi’nden herhangi bir işçininde işten çıkarılmayacağını belirten Tambulut, ‘Avcılar Belediyesi’nin fazla çalışan işçi olduğu söyleniyor. Bizler göreve gelirsek herhangi bir işçi çıkartmayacağız. Bu işçileri nasıl faydalı hale getireceğimizi bakacağız. Avcılar’ı yaşanılır bir kent haline getireceğiz. Öncelikle deprem, trafik ve sosyal yaşam alanlarında çalışmalar yapacağız.’ diye konuştu

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir