• AVENDER yeni yılda özel çocukları mutlu etti

    Merkezi Avcılar’da bulunan binlerce engelli vatandaşa umut olan AVENDER Avcılar Yeşilkent Leyla Bayram İlkokulu’ndaki özel çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı. Miniklere yeni yıl hediyelerini dağıtan AVENDER Başkanı Ahmet Halit Vardar, ‘2020 yılına girerken özel çocuklarımıza yeni yıl hediyelerini verdik’ ifadesini kullandı.

  • Avcılar’ın en başarı derneklerinden biri olan engelli vatandaşların yardımına koşan AVENDER Yeşilkent Leyla Bayram İlkokulu’nda okuyan özel çocuklarla buluştu. Okulun konferans salonunda sanatçılarla birlikte 2020’ye merhaba diyen çocuklar doyasıya eğlendi. Yeni yıl hediyelerini başkana Vardar’ın elinden alan minikler mutluluklarını gizleyemedi.

    UMUT OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

    Derneğin kurulduğu yıldan beri binlerce ailenin mutluluğuna ortak olduğunu belirten dernek başkanı Vardar: ‘AVENDER ailesi olarak ben her zaman şunu söylüyorum. Bu ailelerimiz hayatın zorluklarıyla karşı karşıya hayata 1-0 geriden başlıyorlar. Avcılar Yeşilkent Leyla Bayram İlkokulu okul müdürümüzü tebrik ediyorum. Burada 47 özel öğrencimiz okuyor. Bu çocuklar bizim çocuklarımız. Bu çocuklarımız okullarımıza göndereceğiz. Çocuklarımızın engelli olması onların tercihi değil. Burası çok güzel bir örnek. Biz bir çok aileye gittik. Onların yardımına koştuk. Ben sizler için yüreğimi ortaya koydum. Sıkıntılarımızı en üst mercilere taşıyıp çözümler buluyoruz. AVENDER olarakta 2020 yılındada herkesin yardımına koşmaya devam edeceğiz. Umut olmaya devam edeceğiz’ şeklinde konuştu.

    VARDAR HERKESİN YARDIMINA KOŞUYOR

    Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık Organize Suçlar’dan emekli olan İsa Altun ise, yaptığı konuşmada, ‘Bir vatandaş Avender Derneği Başkanı Ahmet Halit Vardar kardeşime şu anlamlı ifadeleri kullandı: “Sizi bu onurlu yolda hayranlıkla takip ediyorum. Soğuk, sıcak, gece, gündüz demeden, gönüllü olarak yüreklerde yer edinmek her babayiğidin harcı değildir. Görüyorum ki her atanan insanın yeri dolabiliyor. Ama tek korkum Allah korusun Ahmet Halit Vardar başkanım giderse engellilerin umudu, tesellisi, abisi olarak bu mazlum ailelere kim abilik yapar? ” Bu ifadelere şahid olmak gerçekten büyük bir mutluluk ve  kıvanç kaynağıdır. Yıllardır garibe ve gurebaya yüreğini açan ve tüm imkanlarını bu uğurda seferber eden başkanım Ahmet Halit Vardar başkanıma yürekten teşekkürler’ dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir