• Aylardır maaşlarını alamıyorlar

    Bir çok vatandaşı mağdur eden Eval İnşaat bu seferde taşeron ve kendi çalışanlarını mağdur etti. Aylardır ödenmeyen maaşları iddiasında bulunan inşaat çalışanları yetkililerden yardım istedi.

  • Daha önce ev alan vatandaşların mağduriyetiyle gündeme gelen Eval İnşaat bu seferde çalışanların emeklerinin karşılığını vermedi. Aylardır maaş alamadıklarını iddiasında bulunan çalışanlar duruma isyan etti. Emeklerinin karşılığını alamadıklarını belirten Eval inşaat çalışanları; “Eval İnşaat sahipleri lüks içinde yaşıyor. Bizler emeklerimizin karşılığını alamıyoruz. Yetkililerin artık bu haksızlığa dur demelerini istiyoruz. Devletimizden yardım istediler” ifadelerini kullandılar.

    GÖRÜŞME TALEP ETTİLER

    Firma yetkilileri ile görüşme talep eden Eval İnşaat çalışanları yetkililere ulaşmak için Yakuplu’da bulunan merkeze gitti. Hiç bir yetkiliye ulaşamadığı iddiasında bulunan çalışanlar; “Burada biz çalışanız. Hakkımızı aramaya geldik.  Ama bizler suçluymuşuz gibi polis çağırdılar. Biz sadece hakkımızı istiyoruz” şeklinde konuştular.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir