• Başkan Akgün, Kitap günlerini Neslican Tay’a adadı

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün, Büyükçekmece 3’üncü Kitap Günleri'nin Neslican Tay ve gençlere adandığını açıkladı.

  • Kanserle olan savaşını sosyal medyadan paylaşarak birçok kişiye umut olan ancak dün gece yaşam mücadelesini kaybeden Neslican Tay’ın adı, Büyükçekmece’de bu yıl 3’üncü kez düzenlenen kitap günlerinde yaşayacak.

    110 yazar, 60 yayınevi

    Büyükçekmece Belediyesi tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Büyükçekmece Belediyesi Kitap Günleri, belediye meydanında düzenlenen etkinlikle kapılarını açtı. Açılış programının onur konuğu ise Gazeteci Yazar Hıfzı Topuz oldu. 110 yazar ve 3 sahafın katılımıyla gerçekleşecek olan programa 60 yayınevi de katılacak. 9 gün sürecek kitap günlerinin ilk gününde Gazeteci ve Belgesel Yönetmeni Nebil Özgentürk, Yazar Kahraman Tazeoğlu söyleşi ve sanatçı Menderes Samancılar’ın imza günü gerçekleşti.

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 3. Kitap Günleri’nin “Onur Konuğu” Hıfzı Topuz’a plaket takdim etti.

    “Her şey okumaktan geçiyor”

    Büyükçekmece Belediyesinin 3’üncü Kitap Günleri’nde binlerce kişinin kitaplar ve sevdikleri yazarlar ile bulaşacağını ifade eden Akgün, “Her şey okumaktan geçiyor. Daha yararlı birey olmak hepsi okumaktan geçiyor. Herkesin televizyon ekranlarından kitap faaliyetlerine gözlerini çevirmelerini istiyoruz. 3’üncü Kitap Günleri’ni, hastalıklara karşı büyük mücadele vererek maalesef aramızdan ayrılan Neslican Tay’a ve gençlerimize adıyorum. Kitap günlerimiz hayırlı olsun” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir