• BATI’DAN DOĞU’YA TÜRKİYE BİZİM

    Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Van 100. Yıl Üniversitesi İşletme Bölümü 1’nci sınıf öğrencilerini makamında ağırlayarak önerilerde bulundu.

  • Van’da öğrenimlerini sürdüren işletme bölümü öğrencileri Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun hizmetlerini yerinde incelemek ve Başkan Kadıoğlu’ndan nasihat almak için bölüm hocaları Doç. Dr. Şakir İşleyen Van’dan Esenyurt’a gönül köprüsü kurdular.

    Kadıoğlu “Öğrencinin İstanbullusu, Vanlısı yoktur”

    Van 100. Yıl Üniversitesi öğrencilerinin sorularını dinleyen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu öğrencilere Esenyurt, İstanbul ve Türkiye gündemi hakkında bilgiler vererek bölgelerinde refahın ve huzurun daim olabilmesi için yapmaları gerekenleri belirtti. Başkan Kadıoğlu; “ Türkiye’nin en doğusu da, en batısı da bizimdir. Öğrencinin İstanbullusu, Vanlısı yoktur. Hepsi bizim için eşittir. Biz, geçen yıl tüm öğrencilerimizin memleketine, siyasi görüşüne bakmadan 10.000 öğrencimize eğitim yardımında bulunduk. Sizler, geleceğimizin temsilcileri olarak daha iyi seviyelere ve yerlere gelerek memleketinize ve bu millete borcunuzu ödemek zorundasınız ”dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir