• BELEDİYELERi ELEŞTİRDİ

    Bakırköy Belediyesi Gönüllü Çevreciler Tiyatro Topluluğu’nun engelliler haftası münasebetiyle Bakırköy Belediyesi Tarık Akan Konferans Salonu’nda sahnelediği “Her Şeye Rağmen Yaşamak Güzel” oyununda Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da görme engelli genç olarak sahneye çıktı.

  • Kendisi gibi görme engelli eşiyle deniz kenarında yürüyüşe çıkan Başkan Kerimoğlu, martılara ekmek atarken barikat olmamasından dolayı denize düştü.

    Denize düşmeden önce, Eşinin “daha önce burada barikat vardı bir şey olmaz” demesi üzerine Başkan Kerimoğlu’nun “Bu belediyelere güvenilmez barikatı kaldırmışlardır” diyaloğu izleyenler tarafından dakikalarca alkışlandı.

    Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, engellilerin sorunlarına dikkat çekmek amacıyla gerçekleşen oyunda görev almaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, ”Engelliler için farkındalık yaratmak için elimizden gelen tüm çabayı göstermeye devam edeceğiz” dedi.

    Başkan Bülent Kerimoğlu, oyun sonunda tamamı gönüllü amatör tiyatroculara katkılarından dolayı sertifika verdi.

    Oyunun sonunda ayrıca yardımseverlerin katkılarıyla ve oyundan elde edilen gelirle  alınan   2 akülü tekerlekli sandalye ve 1 tekerlekli sandalye de ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir