• BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ’NİN KAMPANYASINA VATANDAŞLARDAN TAM DESTEK

    Beylikdüzü Belediyesi’nin Koronavirüs salgını sürecinde ihtiyaç sahibi vatandaşlar için ‘Beylikdüzü Tek Yürek’ diyerek başlattığı ‘Dayanışma Askısı’ kampanyası vatandaşlar tarafından büyük destek görmeye devam ediyor. Beylikdüzü’ndeki tüm marketlere yerleştirilen askılara komşuları için de erzak bırakan Beylikdüzü halkının yardımlarıyla ilk gün toplamda 85 kolilik kumanya hazırlandı. Beylikdüzü Belediyesi ekiplerince her gün özenle alınıp tasniflenen ürünlerde eksikler olması durumunda da belediyenin Gıda Bankası’ndan takviyeler oluyor.

  • Koronavirüs sürecinde birçok önemli çalışmaya imza atan ve tedbirin yanı sıra dayanışma ruhunu da üst seviyede tutan Beylikdüzü Belediyesi’nin başlattığı ‘Dayanışma Askısı’ kampanyası vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.  ‘Beylikdüzü Tek Yürek’ diyerek başlatılan ve yardımlaşmayı pekiştiren kampanya kapsamında, Beylikdüzü’ndeki tüm marketlere yerleştirilen 260 askıya ilk gün toplamda 85 kolilik erzak bırakıldı. Vatandaşların, ihtiyaç sahibi komşuları için askıya bıraktığı erzakları tasnifleyip kolileyen belediye ekipleri aynı titizlikle oluşturulan kumanyaları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. Beylikdüzü Belediyesi aynı zamanda bırakılan ürünlerde eksiklerin olması durumunda da belediyenin Gıda Bankası ile takviyelerde bulunuyor.

    Çalık: Birlikte Neler Başarabileceğimizi Bir Kez Daha Göstermiş Olduk

    Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, kampanyaya gösterilen ilgi ve katılıma ilişkin mutluluğunu paylaşırken, “İhtiyaç sahibi komşularımızı unutmayarak başlattığımız kampanyamızda ‘Beylikdüzü Tek Yürek’ diyerek yola çıktık. Beylikdüzü halkının maksimum hassasiyet göstererek katılım göstereceğine inanıyordum. Dayanışma duygusunun virüsten daha hızlı yayılmasını istiyorum. Askıya bırakılan ürünler her gün düzenli olarak alınıp kolilere yerleştirilerek özenle ihtiyaç sahibi komşularımıza ulaştırılmaya devam edecek. Evine alışveriş yaparken komşusunu unutmayarak askıya erzak bırakan tüm hemşehrilerime de teşekkür ediyorum” dedi.

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir